Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
ÇOK VAHİM
Neden oy veriyoruz?Bizi göz göre göre öldürsünler diye!Daha çok konuşulur aslında ama ... Arkadaşlar discovery kanalında izlediklerimle Türkiyem`in sözde yöneticilerinin söyledikleri çok farklı.Bu böyle olmayacak ve hiç bi şey yapamıcaz! Allah yardımcımız olsun.Tüm Türkiye`ye yayılcak bu virüs.Hem sadece kuştan tavuktan değil.Domuzdan bile geçiyo Kİ domuz bağışıklığı en kuvvetli hayvandır.Ve mutasyona uğrayarak yayılıo.Onlar hala araştırsınlar ama bu BÖYLE!
bende okumuştum domuzlar üzerinde bu kadar gelişmiş virüs boşuna yasaklanmamış bu hayvan.
hayırlısı beyler sonunda zaten gircez topraga erkendn girer yatarız eheh
ARKADAŞLAR BU KUŞ VİRÜSÜ YENİ BİR ŞEY DEĞİLKİ .TÜRKİYENİN AB YE GİRMESÜRECİNDE BİRDEN GÜNDEME OTURMASI ÇOK İLGİNÇ DEĞİLMİ .BENİM BİR ARKADAŞIMININ YAKININ EŞİ GEÇEN SENE KUŞ GİRİBİNDEN ÖLDÜ EVDEKİ MUHABBET KUŞUNDAN BENDE BİR KUŞUMU VİRÜSTEN KAYBETTİM.O ZAMAN VARSA BU VİRÜS HERZAMAN VARDIR.YANİ ŞİMDİ GÜNDEME OTURMASI BİRAZ İLGİNÇ GELDİ BANA. NE ZAMNKİ TÜRKİYE KANATLI HAYVAN İHRAÇ ETMEYE BAŞLAYACAK EKRANLARDA VE MEDYADA GÜNDEMDE.OLAYIN SİYASİ POLİTİK YÖNÜNÜ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ HİÇ ??? KUŞLARDA BİRÜS VARDA BÜYÜKBAŞ HAYVANLARDA HASTALIK YOK MU ??? SAYGILAR....