Akvaryum Balıkları
kovarinko,
sen bu ptotestonun hiç tarihine baktın mı bir bak istersen...ne zamandır sürüyo diye hae..birde içerigini oku arkadaşlarımızın neler yaptıgını nasıl çaba gösterdiklerini bir gör..buradaki arkadaşlar çinli degil bizleriz..bak gerçekten seni taktir ettim terbiyesizce konuşmaların dışında tabi..tabiki benim de canım acıdı bu konuda hiç hayvanlar bu şekilde öldürülürmü hiç bu kadar dengesiz bir proje olup çoluk çocuga muhtaç olunurmu bu konuda haklısın..ama sen bizleri neden kötüledin ben onu anlayamıyorum...sanki bizleri çine düşman olan bir üyelermiş gibi tanıtıyorsun; iyiki bir duyarlı olduk da o hayvancagızlara acıdık..senin hoşuna gitti heralde canlı canlı yüzülmeleri..
ciddi benim ve diger arkadaşların bu konuda yani kuş gribi ile ne ilgisi var niye böyle bir terbiyesizlik yaptın cvp yazarsan sevinirim...
şunu unutma bunun çinle falan ilgisi yok ben oradaki hayvanlara acıyorum bu durum çinde olmuş o KADAR. amerikada da olsaydı Türkiyede de olsaydı bu protestoyu yine yazardım ok?
tabiki önce kendi halkımız bizim saglıgımız Türkiyemiz ben buna karşımıyımki sen bizleri kötülüyorsun hiç bir ilişki kuramadım...amacın nedir onu anlamadım ben??
Saygılarımla,
Crano
kovarinko ;
Ben Türkiyenin tüm limanlarını senede bir dolaşıyorum.Ayrıca Türkiye`de (Atatürk`ün söylemiyle Misaki Mİlli Sınırları İçinde
:))) gitmediğim İl YOK!Yurt Dışını yazmıyorum...
Sana tek cevabım (Çünkü direk ismimi telafuz etmişin yukarıdaki yazında) ;
Rahmetli Aziz Nesin Üstadın bir sözünü hatırlatayım ``Türk İnsanının %....`sı Aptaldır.Emin ol sende bu yüzdenin içindesin...