Satılık Akvaryum Malzemeleri

arkadaşlar hadi bi anket en iyi forum zaten balıklar bölümü
değerli akvaryum sevenler bu hobiye destek verenler Bİ AKVARYUM VARKİ akvaryumUN ölçüleri:100x45x40 siz olsanı zne bakardını bu kadar bi akvaryumda msjları bekliyoruz herkezin renkleri ve zevkleri farklı tabi ama sİZ NE BESLERDİNİZ!!!!??????:)) NOT: İLGİLENİP CEVAP YAZANLARA TEŞEKKÜR ETMEDEN GEÇMEYELİM!!

Arkadaşım. Ben olsam o akvaryumu bol bitkilendirip içini sadece neonlarla doldururdum. Ama bol bitki önemli.

saolasın değerli yorumun için burasını bi pazarlık merkezi olarak görenlerede ibret olsun böle anketler saol kardeş

Selam Ben az bitki ve az kayalık ile mümkün olabildiğince fazla Yunus Çiklit koyardım. Sağlıklı akvaryumlar...

ben olsam bol bitki kardinal neon ve tabiki akvaryumun kralı discus koyardım

BENDE 1,5 CM BOYUNDA 80 ADET SARI PRENSES 80 ADET İCEMAN 80 ADET YUNUS YAVRUSU KOYARIM VE SENKRONİZEYİ SEYREDERİM.SİYAH FON SİYAH KUARZ KUM VE BEMBEYAZ BİR KAÇ KAYA VE HARİKA IŞIKLANDIMA SANIRIM DAHA İYİ BİR AKVARYUM KURULAMAZ

arkadaşım ben senin yerinde olsam o akvaryumda küçük bi frontoza ailesi oluştururdum.1 erkek ve 2/3 dişi son derece uygun olur o akvaryuma.Dibini ince çakıl taşlarıyla döşer,kayalardan frontozalara mağaralar oluştururdum,tabi birkaç bitkide fena olmaz,ışık olarakta bir mavi birde beyaz florasan kullanırdım.

saolun arkadaşlar ya valla saolun hepinize verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim zamanınızı ayırıpta cevap yazmışsınız saolun harbi saygılar...

Ben olsam 2 adet 20/25cm altınbaş koyardım,içerisini bir kaç çeşit bitki koyar geçip karşısına o muhteşem kuyruk hareketlerini izlerdim.Veya bol bitkili neon beslerdim.İkiside muhteşem olurdu.Saygılar

Yanıtlamak için giriş yapın