Akvaryum Balıkları
Merhaba arkadaşlar... Öncelikle hepinizin kurban bayramını kutlarım... Bayram tatili nedeniyle bir hafta evde olmiicam.
Hava motoru, Filitre ve aydınlatma işini hallettim... Hepsini, bir saat dinlenip yarım saat calışacak şekilde ayarladım... Yemlemede mecbur tatil yemiyle olacak. 6 astronot 1,5 vatozum var... benim balıklar malum pirana dan farksız. acaba tatil yemi bunları keser mi? Daha önce kullanıpda farklı bi durumla karşılaşan yada söylemek istediğiniz bişeyler varsa bekliyorum...
Bu arada dün yaşadığım birşeyi sizlerle paylaşiim, bana ilginç geldi... Ben önceden balıkları etle besliyordum ve oyun olsun diye eti elimde tutup astronotlarımın şıçrayarak almasını izliyordum... Eti bıraktım (akvaryumu yeni temizledimde canım çıktı) Dün boş elimi akvaryumun üzerinde gezdirirken 9-10 cm lik minnacık balık akvaryumdan sıçradı ve elimi ısırdı (buraya kadar normal)... Elime baktığımda ufakta olsa bi kanama gördüm... Bu benim çok hoşuma gitti
Astronotlarımı seviyorum
....

Arkadaşlar, teşekkürler... bu tatil yemi bizim balıklara gitmez... bigtospik, aklıma yattı dediğin ve hemen gidip bi otomatik yemleme cihazı aldım... 30TL ye patladı ama 70TL lik balık katliamından iyidir.
o tatil yemleri olsa olsa japon, lepistes falan için iyi gider.... Aİ.M marka cihaz... çok pratik ve güzel bi cihaz... denedim ve benden tam not aldı...
HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR!!