Sürüngen Forumları > Yılan Sağlık ve Bakımı
Yilan ariyorum - 2.sayfa
Selamlar, ben su anda almanyada yasiyorum. 6. ayda türkiyeye tasinacagim. Burda bir yilana asik oldum. Yilanin ingilizcesi Cornsanake Latincesi Pantherophis guttatus,eskiden Elaphe guttata ydi bu yilan sehirli degil ve güney amerikadan geliyor. Türkiyede bu yilan satiliyormu yoksa satilmiyormu? Ben internetde arastirdim ama hic birsey bulamadim. Siz belki sürüngen satan yerlere girerseniz benim icin sorabilirseniz cok sevinirim. benim e-mail adresim [email protected] benim icin arastirirsaniz lütfen bana haber verin ben cok ama cok sevinirim. Simdiden tesekkür ederim.
Ben seni 4 ay sonra falan ararim ok??
gvr 1923 ya arkadasım senın msjları arasırra denk gelınce okuyorumda bıraz konulara hakım olsanda oyle cvplasan nasıl olur..her soruya cvp werıosun we anladıgım kadarıyla da bı tane ball python beslıosun we en ıyı yılanın o oldugunu herkese onerıyosun.esasında o yılan sadece rahat bulunabıldıgı ıcın guzel we makul bı boyda oldugu ıcın..bıde bu msj yazıyorum zıra artık dayanamadım.. cornsnake dennılen yılan mısır yılanıdır..sut yılanıyla hıc bı alakası yoktur.soracak sorun olursa ben anlatırım sana ok
yoo dostum sadece bu forumda yılan arıyanlarucz yılan aradıkları için ve bakımlarını bilmedikleri için onu öneriyorum dediğin doğru çok bulunduğu için ucz oluyor. kimseye 500 veya 1000 dolara yılan satamazsın meraklısı alır ama yeni başlayan bilemez yılan soruyorsan şu iki çeşit yılan var elimde ball ve coluber jugularis var veyanında birçok yerli evcil hayvan var vede üç aydır çok yardm eden bir rus hepatoloğ dostum var ukalalık yapıyor isem sizlerden özür dilerim.. saygılar