Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Elimden Yem Yiyorlar :)))
Arkadaşlar benim japon ve melekler elimden yem yiyorlar:) Parmağımı ıslatıp yemlere değdiriyorum ve sonra yapışan yemlerin olduğu parmağımı suyun hemen üstünde tutuyorum ve ağızlarını sudan çıkarıp elimden yem yiyorlar :) Valla çok hoş oluyor!! Yakında balıklarımı eğitip suyun üstünde tuttuğum halkadan geçmelerini sağlayacağım ;))) (japonla melek aynı akvaryumda olmaz dediler ama benimkiler gayet memnun mesut yaşıyor,kimse kimseyi rahatsız etmiyor)
balıklar accasa her sekilde yemek yer yem bulamassa birbirini bile elimden yemeside dogal ama gercekten hos bisey..benim melekler japonlara saldırmıstı hayret seninkilere valla....
heralde asronotların becerisi diyeyim benim arkadaşımın asronotlarıda yemi 5-6 cm su yüzeyinden yüksek tutunca atlayıp parmagının ucundan alıyo..bence harika bir duygu bende denedim..
Saygılarımla,
Crano
Selam LOTLORİEN ;
Tüm canlıları açlıkla terbiye edebilirsin!...
Sevgiler.
Arkadaşlar balıkları açlıkla falan terbiye ettiğim yok! Böyle yapmaları için onları bilinçli olarak aç bırakma gibi bir durum söz konusu değil! Yemlerini hep aynı vakitlerde vermeye çalışırım. Üstelik balıklara önce normal bir şekilde yem attıktan sonra bahsettiğim elle besleme işini yapıyorum. Yani yanlış anlaşılmasın aç bırakma gibi bir eziyet yapmıyorum hayvanlara!