Satılık Balıklar

satılık yunus sarı prenses ve çikletler
satılık 17 cm kafalı erkek yunus 40 ytl 2 adet 13-14 cm dişi yunus tanesi 12,5 ytl 1 adet 14 cm erkek yunus 12,5 ytl 2 adet 13 cm erkek damızlık sarı prenses tane 10 ytl 1 adet 20cm rosratus{kral] erkek 15 ytl 1 adet 13 cm borleyi erkek 12,5 ytl 2 adet 8 cm dişi borleyi tane 7,5 ytl 18 adet 2-3 cm sarı prenses yavrusu tane 1,5 ytl 2 adet 12 cm yaprak tanesi 10 ytl ayrıca elinde 20 cm erkek frontosa olan arkadaşlarla takas da yaparız. yer istanbul yenibosna

bende 25 cm kafalı ve gayet sağlıklı 1 erkek frontoza var takası uygun olursa telefonum 0216 493 45 00 - 493 50 52 ismim orhan yerim pendikte elimde birde gene 18 - 19 cm başka bir erkek daha var hangisini istersen onla takas yapabiliriz

arkadaşım yavru prenseslerinle ilgileniyorum bende güneşlideyim nasıl irtibata geçebiliriz

dostum 17ve 14 cm erkek yunuslarını almak istiyorum bana 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsin

BU AKŞAM ALABİLİRİM YADA 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsin

tümer mail: adresim 🔒 Üyelere Özel burdan bana ulaşabilirsin.Saygılarımla.

slm arkadasım sendeki dişi yunuslarla ilgileniyorum almak istiyorum ben istanbul kadıköy`deyim bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ve 🔒 Üyelere Özel den ulasabilirsin sende balıkların resimleri varsa görmek isterim istanbul`da isen konusalım almak isternim

Yanıtlamak için giriş yapın