Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
En kaliteli ciklit yemi!
Arkadaslar ciklit baliklarim icin en kaliteli yem hangisidir ama canli yem olmamasi sartiyla,fiyati hic onemli degil
ben tetra cichlid kullanıyorum
tetralar harikadır ayrıca ototto nun yemleri de çok güzel ben kullanıyorum hep...otottonun gelişim diye bir yemi var yeşil kutu özellikle yavru balıklar ve erginlige yeni geçmiş balıklar için çok iyidir herkese tavsiye ederim ben balıklarımı bu yemle büyüttüm...şimdi ise otottonun flower horn diye bir yemini kullanıyorum ilk kez aldım bütün cichlid balıkları için özel...özelliklede afrika ve amerika cichlidleri için..birde seranın 2 çeşit yemi var adlarını bilmiyorum çünkü aldıgım yerde 20 gr lık poşet yapıp satıyo...eee tabi koskaca sera kutusunu birden satmak kolay olmaz....ayrıca yine seranın bitkisel pul yemleri var onlarıda su an kullanıyorum tavsiye ederim her balık için mükemmeldir...
balıklarınıza elinizden geldigince kaliteli yemler sunmaya çalışın çünkü dogrusu bu...ve bu yem tek çeşit olmamalı kuru yemlerden en az iki çeşit bir bitkisel yem ve haftada en az bir kerede canlı yem balıgınızın dengeli beslenmesi için çok gereklidir...gerçi su aralar bayabi uzun aralar diyeyim canlı yem atmıyorum akvaryuma ama yanlış işte...
Saygılarımla,
Crano
Hmm bende vitakraft cichlid ve gene vitakraft discuss var kaz cigeri oluyor 2.si,bu ikisini veriyordum yarin ilk isim gidip tetraninkini almak olacak.
Selam Dago ;
Tetra ve Sera'nın yemlerini güvenle kullanabilirsin..Balıklarının sağlıklı büyümesi için içinde gerekli tüm besin değerleri var
tetra ve sera bye