Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

YANLIŞLIKLA FAZLA YEM ATTIM NE YAPMAM LAZIM...

AKVARYUMUMDA 2 TANE SARI PRENSES VE 3 TANE MÜCEVHER VAR.FAKAT KARDEŞİM İÇİNE BİLMEDEN ÇOK FAZLA YEM ATMIŞ.VE SU KİRLENDİ SANIRIM.SUYUN 4/1 İNİ DEĞİŞTİRDİM AMA SU HALA KOKUYOR VE BİRAZ BULANIK.BAŞKA NE YAPMAM GEREKİYOR..AKVARYUM ÖLÇÜLERİ 60X30X30

img

sofuoğlu

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu kadar küçük bir akvaryuma bu kadar chicled atman en başta yanlış zaten. bence en kısa zamanda akvaryumu büyütmelisin (mesela yarın balıklara yeni yıl armağanı olur) suyun yarısını değiştir ve suyu dipten çek hava motorun devamlı açık olsun... benim fikrimdir teşekkürler...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam ;

nurettindedeye katılıyorum. Thumbs Up

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

EWET AKVARYUMUMU DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERDİM.HANGİ BOYUTTA Bİ AKVARYUM ALIYIM HANGİSİ EN SAĞLIKLISI OLUR..AYRICA ALMAM GEREKEN SU MOTORUMUN MARKASINI VE TİPİNİDE ÖNERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM..

img

sofuoğlu

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akvaryuma atılan fazla yemler esnasın da tek yapılacak şey halen suya çözülmemiş bulunan yemi toplamak tır bundan sonra yapacağın şey filtreyi her zamankin denbiraz daha sık filtreyi temizlemek ve su değişimleridir ayrıca çiklit besleyeceksen 80 cm üzerinde bi akvaryum alman yeterlidir içerisine değişik türlerden sekiz on balık bıraka bilirsin ama unutmaki balıklar büyüdükçe istediği ortamları da büyümelidir filtre konusun da ilk başta iç filtreler işini görür ama maddi inkanın var sa dış filtre al değim ayrıca alacağın filtrelerin ital olması ve yedek parçalarının akvaryumuncular dan temin edebilmen önemlidir onun için marka vermiyorum

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ