Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

agızda yavru

Dostlar selam tavsiyeniz uzerine ayrı akvaryuma aldigim sari prenses yavrulari hala bırakmadi ama ben bugun tabanda iki adet yavru olusu buldum.Ne yapmaliyim.Bu baliklar yavrulari agzindan cikardiktan sonra ne yapmak gerekiyor? Yavrularin tamaminin ciktigini anlamak kolaymidir.Detayli bilgi verirseniz cok sevinirim.

img

oguzcakir

19 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Oncelikle tebrikler diliyorum :),soruna gelince baska bir akvaryuma alip iyi bir is yapmissin isiticisini falan unutma tabiki yavru akvaryumunun,disinin rahatlamasi icin kucuk bir kaya koyabilirsin,Diside halen yavru olup olmadigini ogrenmek istiyorsan ufak bi yem parcasi at disi hemen atlar onu yerse bilki disin yavrularini yutmus,genelde disiler ilk hamileliginde yavrularini yutuyorlar zaten.Disi balik yemi yemezse kesinlikle hamiledir cunku hamilelik suresince ac kaldigi icin(agizda yavru oldugu surece)disi bayagi acikmis olacaktir.Eger illaki yavru alacagim dersen bastan beri takip ediyorsan disiyi, 16. gunden sonra kusturma yontemini kullanabilirsin (tabi disinin agzinda yavru oldugundan eminsen).Fakat bu disi baliklar icin sagliksizdir.Hadi sana kolay gelsin iyi sanslar diliyorum.

img

dago

19 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ