Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

2006 için projeleriniz

selam arkadaşlar yeni yıla girmek için yaklaştığımız şu günler de hobimizle ilgili planlarınız yada projeleriniz varmı isterseniz öncelikle ben başliyim 150 lt lik karantina akvaryumuma uv filtre sistemini bağlayacağım ikinci olarak 425 ltlik discus yetiştirme akvaryumuma su değişimlerini daha kolay olmasını sağlamak için bir sistem yapmayı düşünüyorum

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim en büyük idealim ve hedefim yeni yılda 1 tonluk tropheus akvaryumu kurabilmek ve bunu minimum maliyetle sağlayabilmek.

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

diamond eğer discus üretiyor ve satıyorsan yani profesyonel anlamda yapıyorum diyorsan bir sistem önerebilirim su değişimiyle ilgili. teşekkürler

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende 4 tane tane havuz yapmayı planlıyorum ve 2 metrekare olacak ve derinlik 1 metre olacak taşırma sistemi kullanacam

he he ... bende kucuk akvaryumumla kendi halimde balık besleme hobisine katılmayı dusunuorum.kaplumbagalara ek olarak.. :)

img

2na

19 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

umarım kaplum bağalarla balıkları birlikte beslemeyeceksin

img

diamond

ÖZEL MESAJ

ben 60 cm lik küp akvaryumlar kurup onların üst üste durabileceği bir sehpa yapıcam tabiki kusursuz bir filtre tasarlıycam ve her bir akvaryuma farklı bir biotop kurucam fakat ömrüm ve param yetermi bilemem...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

nurettin dede düşündüğün fikir çok güzel içindekileri okuyabiliyorum ama imkanım olsa ona benzer akvaryumlar da ben kuracam tabiki killi fish besleyecem su sistemine gelince mazemelerimi aldım yakın da başlayacağım üretime gelince şuan profesyonel bi şekilde değil tabi ama iler de şöyle iki yıl sonra o sisteme gececeğim

img

diamond

ÖZEL MESAJ

yarın gidip tospiklerime dış filtre alacağıııım :=)))

img

bigtospik

19 yıl 3 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

diamond merak etme kaplumbagalarla balıklar aynı ortamda yaşıyamıyorlar. .... daha doğrusu kapluşlar yaşıyoda,balıklar......

img

2na

19 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ