Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
2006 için projeleriniz
selam arkadaşlar yeni yıla girmek için yaklaştığımız şu günler de hobimizle ilgili planlarınız yada projeleriniz varmı isterseniz öncelikle ben başliyim 150 lt lik karantina akvaryumuma uv filtre sistemini bağlayacağım ikinci olarak 425 ltlik discus yetiştirme akvaryumuma su değişimlerini daha kolay olmasını sağlamak için bir sistem yapmayı düşünüyorum
benim en büyük idealim ve hedefim yeni yılda 1 tonluk tropheus akvaryumu kurabilmek ve bunu minimum maliyetle sağlayabilmek.
diamond eğer discus üretiyor ve satıyorsan yani profesyonel anlamda yapıyorum diyorsan bir sistem önerebilirim su değişimiyle ilgili. teşekkürler
bende 4 tane tane havuz yapmayı planlıyorum ve 2 metrekare olacak ve derinlik 1 metre olacak taşırma sistemi kullanacam
he he ... bende kucuk akvaryumumla kendi halimde balık besleme hobisine katılmayı dusunuorum.kaplumbagalara ek olarak.. :)
umarım kaplum bağalarla balıkları birlikte beslemeyeceksin
ben 60 cm lik küp akvaryumlar kurup onların üst üste durabileceği bir sehpa yapıcam tabiki kusursuz bir filtre tasarlıycam ve her bir akvaryuma farklı bir biotop kurucam fakat ömrüm ve param yetermi bilemem...
nurettin dede düşündüğün fikir çok güzel içindekileri okuyabiliyorum ama imkanım olsa ona benzer akvaryumlar da ben kuracam tabiki killi fish besleyecem su sistemine gelince mazemelerimi aldım yakın da başlayacağım üretime gelince şuan profesyonel bi şekilde değil tabi ama iler de şöyle iki yıl sonra o sisteme gececeğim
yarın gidip tospiklerime dış filtre alacağıııım :=)))
diamond merak etme kaplumbagalarla balıklar aynı ortamda yaşıyamıyorlar. .... daha doğrusu kapluşlar yaşıyoda,balıklar......