Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Nereden Alıyorsunuz?

Merhaba Arkadaşlar!

Akvaryum malzemelerinizi,balıklarınızı ve diğer şeyleri nerelerden alıyorsunuz? Bunu şunun için soruyorum: Malum her esnaf aynı değil! Kimi ucuz kimi pahalı satış yapıyor! Ama sizlerin tecrübe ederek bilgi sahibi olduğu ve memnun kaldığı yerler varsa ve bizlerle paylaşırsa en azından hem maddi hemde manevi olarak fazla yorulmamış oluruz!

Ankara için yazarsanız sevinirim ama genel bilgi paylaşımı için diğer şehirlerde yazabilir.

img

lotlorien

20 yıl 11 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

www.hepsiburada.com a takılabilirsin. www.arkadaspet.com a da bakabilirsin

img

hamso

19 yıl 8 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

rkadaşım ben antalyada geçen hafta sonu toptanci bir yer buldum balıklar ve malzemeler inanılmaz.. örnek vereyim bilyap ta satılan 60-70 milyonluk dip temizleme aletini hemde ithal 25 ytl ye aldım. anubiasları 4 ytl den chimba lari 4-5 cm 18 ytl den aldım. bundan sonra tercihim orası olacak .. saygılar..

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ankara için önerim şu olabilir. ben ankara gittiğim zaman ulus ta kuşçular işhanından alışveriş yapıyorum. birçok yere göre daha uygun ve çeşitli .saygılar..

img

falco

ÖZEL MESAJ

evet ankarada ulusda konya sokakta toptancılar varmış ..bende oraya gidicem buaralar yeni akvaryumum için

img

2na

19 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili Falco, bu kuşçular işhanı dediğin yer halin karşısındaki yer değil mi?

Sanırım Ulus'a ve Konya sokağa bir keşif gezisi yapmalıyım! :) 

img

lotlorien

ÖZEL MESAJ

lotorien arkadaşım tam adres sokak bilmiyorum ama ulus meydanının arkasında eski hal olarak geçiyor. kime sorarsan tarif eder. kuşçular işhanı bütün kuşçular ve akvaryumcular orda.yalnız unutma ben 1 yıl sonra keşfettim alt katını unutma. bulamadığım maymunkafa cikliti ordan aldım hemde tanesi 4 ytl.satıcıyla muhabbeti kurdum 1 gün sonra istediğim balıklar toptancıdan hazır geldi :)) ama artık tayin dolayısıyla ankara yerine izmirle çok işim olacak. izmirdeki uygun pet adreslerin yerini bende bilmek isterim saygılar.Antalya bölgesinden yardıma herzaman hazırım saygılar. Mutlu yıllar..

img

falco

ÖZEL MESAJ

Teşekkürler Falco!

img

lotlorien

ÖZEL MESAJ