Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
sürü balıkları...
arkadaşlar selam... ülkemizde ağırlık chicled türlerinde insanlar bu balıkların hareketliliklerine renklerine büyüklüklerine ve yaşam biçimlerine hayran kalarak beslemeye karar veriyorlar. Geçenlerde bir arkadaşımın evindeki 130x60x60 lık akvaryumunu bitkilendirdik kütük koyu renk kum falan aralara atılan kaya parçaları süper bi dekor oldu böyle bir hafta çalıştı akvaryum daha sonra 10 tane aynı sürüden çöpçü koyduk içine ve 4 tane makrakantha bu haliyle bile çok güzel bir akvaryum ama asıl tavan yapan durum içine attığımız 50 raspora idi. böyle bir görüntü böyle bir güzellik olamaz hayvanlar tam bir sürü biri nereye giderse diğerleri peşinde eğer böyle bir akvaryumunuz yoksa tavsiye ederim tam bir şölen... tamamiyle kendi fikrimdir teşekkürler...
DEDE GEÇMİŞ GÜN SİTEDEKİ ARKADAŞLARLA ATIŞIYORDUN BENDE SANA İNANDIĞIMDAN BALIKLARIN HİÇ ÖLMEDİĞİNİ TABİ HASTALIKTAN YAŞINA HÜRMET EDİP ATIŞTIĞIN KİŞİLER AKVARYUMUNU GÖRÜRSELER YA UTANIR ÖZÜRDİLERLER YAZILARINI KAYDA ALMAYANLAR KAYDA ALIRLAR DÜŞÜNDÜM AMA MALESEF BEN TINLANMADIM AMA SENDE BOŞ ÇIKTIN BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTIN SAYGILAR ELLERİNDEN ÖPERİM [email protected] :))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))
baron53 ben biraz hatalı bir giriş yaptım siteye ve bazı arkadaşlar tepki gösterdi ok. ama o olaydan sonra hep sakin davranarak hatta cevap yazmayarak tartışmalara katılmamaya çalıştım ve o olaylar geçeli 100 mesaj oldu bu yüzden ne yapmak istediğini anlamadım ben insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum boş çıktığımı düşünüyor olabilirsin saygım var resimleri göndericem çok teşekkürler...
lam deep çok güzel bir kvaryum ve sğlıklı blıar ama senin yerine ols kumu daha çok kullnır nden arkaya doğru yığardım görüntü daha derinlemesine ve orjinal olur teşekkürler...