Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

mercan shark'a

mercan shark chalengerler ile ilgili yazdığın yazıyı okudum .çok güzel bilgilendirme de yapmışsın.Ama herkes istediğini yapmakta özgürdür lafı sana yakışmamış o zaman niye açtınız (buna izin vermeyin) diye başlık attınız çine salladık hep beraber.sende marifetmiş gibi chalengerlerin e canlı canlı civciv atıyorsun .peki ne farkın kaldı şimdi onlardan.

arkadaslar ben ben kanunlara gore hareket etmeye calıorum biliosunuz chalengerlar uretilmiyor dogadan toplnıor ve cok kucukken yaklasık 2 haftalıkken fln bu tuzden dogayı tanımadan bizlere stısa sunuluo bnde neden doga ortamını yaratmıyım bendeki butun hayvanlara doga artamı sunuyorum arowana challenger green tree python vb.sadece pitonumda sorun oluo kene baslıo oyuzden bitkisi yok yani besledigim but7un hayvnalar dogada ne yiyorlarsa bendede onu yiyiorlar ama bunları size anlatamıorum iste nezamandan beri soluorum simdi onune gelen tartısmak isticek bunu biliorum oyuzden fazla yorum yapmak istemiorum

Selam akademist,

Tüm Düşüncelerine saygı duyuyorum ve katılıyorum Thumbs Up...

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bak deep hamso saolsun neler yapmıs hahaha herseye fazla burnunu sokma

Hitaplarınızda daha seçici olunuz. Saygılarımızla, HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam ; HepsiEvcil Forum Yönetimi

Dürüst ve bir o kadarda hakkaniyetli tutumunuzdan dolayı sizlere teşekkür eder , Yeni Yıldada başarı grafiğinizin en üst noktada olmasını diler ,Saygılarımı sunarım. Clapping Hands 

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ