Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
BIR ARADA YASARLAR MI
beta ıle japon balıgı ve japon balıgı ıle lepıstes bır arada yasar mı tesekkurler
şimdi betalar suda az sürkülasyon isteyen balıklardır labirent denilen organları vardır dışardan aldıkları havayı su üzerinde tüketir eğer akvaryuma japon ve lepistes koyacaksan beta tavsiye etmem betaları özel fanuslar da beslemem daha iy olacaktır japonla lepisteslere gelince boyutları önemli japonlar büyükse lepistesleri yutacaktır aslın da yutmaya calışacaklardır aslında lepistesler ve japonların gerek beslenmeleri gerek yaşam sıcaklığı birbirinden farklıdır düşünsene lepistesler yavrular sa bir tane bile kalmaz betalar dan dolayı ayrıca akvaryumda filtre olacağı için beta filtreye takılıp ölebilir sana tavsiyem tür olark besle ya japonlar teleskop aslan baş oranda bebek yüz gibi yada canlı doğurganlar lepistes kılıç moli gibi
pekı japon balıklarının suyunun sıcaklıgı ve lepısteslerın suyunun sıcaklıgı kac olmalı? japonla lepıstesı kesın olarak cevaplayabılırmısınız yanı bır arada kalsınlar mı?(yavruladıklarında lepıstesler, zaten japonları alırım)
lepistes tropik,japon soğuk su balığı diye biliyorum ben
japonlar 14-24 (serin su)derecede yaşarlar.diamond a katılıyorum bencede tür olarak besle.teleskop,oranda aslan baş vs vs.betta ya gelince lepisteslerle betayı yan yana koyarsan bir süre sonra lepisteslerin betanın kuyruklarını yer ve çok geçmeden betan ölür.illede lepistes beslemek istiyorsan lepisteside tür olarak beslemeni tavsiye ederim moli yada kılıç kuyrukla karma yapma.lepistesler 26-27 derecede mutlu bir şekilde yaşarlar. akademist