OFİSİM İÇİN YENİ BİR AKVARYUM OLUŞTURUCAM. YALNIZ İŞİN DOĞRUSU EVİMDEKİ AKVARYUMU DEPOMA KALDIRALI 10 SENE OLDU VE OFİSTE BİR DAKİKA BİLE OLSA BENİ DUNYA İŞLERİNDEN UZAKLAŞTIRACAK BİR AKVARYUMA İHTİYACIM OLACAK. HANİ BAKINCA KEŞKE ONLARIN YERİNDE OLSAM DİYEBİLECEĞİM TÜRDEN. GENİŞ BİR AKVARYUM SİPARİŞİ VERDİM BİLE,AMA BİR DOSTUM BU SİTEYE YÖNLENDİRDİ BENİ.VE GERÇEKTEN ISRARINA HAK VERDİM. BİR ÇOK BALIĞIN TÜRÜNDEN BİLE HABERİM YOK. AMA ÖĞRENMEK İÇİN ARTIK BİR AKVARYUMUM VAR:)
AKVARYUM İÇİN BİR ZAMANLAR KULLANDIĞIM FİLTRE GAP SERİSİNİ ÖNERDİLER. YALNIZ ÇOCUKKEN SAATLERCE İZLEDİĞİM HAVA TAŞINDAN ÇIKAN KABARCIKLARDA GÜZEL OLACAK.HALİYLE HAVA MOTORUDA.SESSİZ TÜRDEN.VE BANA ÖYLE BİR ÖNERİDE BULUNUNKİ, İÇİNDEKİ UYUM VE AHENK SİZİ BİLE KISKANDIRSIN. TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.
🔒 Üyelere Özel bu mail adresinden size yardımcı olabilirim.bu arada hangi şehirdesiniz?
Merhaba; 1,5 senedir beslediğim aşağıdaki balıklarımı discus türüne niyetlendiğim için toptan fiyatına bile olmayan sembolik fiyatlardan satıyorum. Bendende almasanız besleyeceğiniz balıkları birbirine uyumlu kolonilerden alınki aralarındaki uyum sürecinde kayıplarınız olmasın. Ve benim balıklarım hani derlerya musluk suyunda bile nerdeyse yaşar onun gibiler. İstanbul beylikdüzünde oturuyorum. Dilerseniz gelip evimde gö🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
not: aşağıda belirttiğim karma akvaryumun birbiriyle uyumu aslında zordur ama hepsini yavruyken alıp büyüttüğüm için uyum içindeler.
iyi günler
Burak ATEŞ
* 1 çift 12-13 cm. frontosa (Blue) 150 ytl.
* 1 çift 8 cm. tropheus 50 ytl.
* 2 adet lelupi 7-8 cm. 30 ytl.
* 1 adet 8-9 cm. monos 35 ytl.
* 1 adet 10 cm portakal papağan 20 ytl.
Burak Bey, bu fiyatlar mı!!! toptan fiyatından bile ucuz ?
Bence değil toptancı fiyatı,normal bir akvaryumcudan bile aşırı fazla...