Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

YENİ BİR AKVARYUM, YENİ BİR mutluluk için

OFİSİM İÇİN YENİ BİR AKVARYUM OLUŞTURUCAM. YALNIZ İŞİN DOĞRUSU EVİMDEKİ AKVARYUMU DEPOMA KALDIRALI 10 SENE OLDU VE OFİSTE BİR DAKİKA BİLE OLSA BENİ DUNYA İŞLERİNDEN UZAKLAŞTIRACAK BİR AKVARYUMA İHTİYACIM OLACAK. HANİ BAKINCA KEŞKE ONLARIN YERİNDE OLSAM DİYEBİLECEĞİM TÜRDEN. GENİŞ BİR AKVARYUM SİPARİŞİ VERDİM BİLE,AMA BİR DOSTUM BU SİTEYE YÖNLENDİRDİ BENİ.VE GERÇEKTEN ISRARINA HAK VERDİM. BİR ÇOK BALIĞIN TÜRÜNDEN BİLE HABERİM YOK. AMA ÖĞRENMEK İÇİN ARTIK BİR AKVARYUMUM VAR:) AKVARYUM İÇİN BİR ZAMANLAR KULLANDIĞIM FİLTRE GAP SERİSİNİ ÖNERDİLER. YALNIZ ÇOCUKKEN SAATLERCE İZLEDİĞİM HAVA TAŞINDAN ÇIKAN KABARCIKLARDA GÜZEL OLACAK.HALİYLE HAVA MOTORUDA.SESSİZ TÜRDEN.VE BANA ÖYLE BİR ÖNERİDE BULUNUNKİ, İÇİNDEKİ UYUM VE AHENK SİZİ BİLE KISKANDIRSIN. TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. MSN [email protected]

img

memrey

19 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende dış filtre fluval 203 var. çıt çıkarmıyor. ama hava motorları eskiyle kıyaslanmaz ama yine de ister istemez uğultulu. bildiğim kadarıyla tam sessiz hava motoru yok. balık olarak huzur istiyorsan çiklite girme. en iyisi karma tropikal. hem bitkili oluyor hem de kavgalar daha az.... tabi diskus her zaman tavsiye edilir. ama bakımı biraz daha zahmetli. bir de fiyatı dolayısıyla ölünce hoş olmuyor tabi.

img

sakarmeke

19 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ