Satılık Balıklar

Snow damızlıklar,,,(takas)
Damızlık snow koloni satılıktır.10adet snow yetişkin 9-11cm civarı,,,Balıklar çok sağlıklı gelip görülebilir.Tanganyika yavruları ile takas tercihimdir,ancak takas olmazsa 70 ytl istiyorum.(çünkü satmak zorundayım:()İyi balıklı günler... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Bunlar da resimleri: Baskın erkek; [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Diğer erkek; [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Bunlar da dişilerden bazıları; [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Bunlarda toplu çekim; [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

mrb, hangi il? 🔒 Üyelere Özel istanbul

BALIKLARIN RESMİNİ GÖREBİLİRMİYİM.

Pardon unuttum Ankara Keçiörendeyim resimler zaten verilen adreslerde;mesela "🔒 Üyelere Özel" şeklinde linki arama sayfasına kopyalarsanız görürsünüz.İyi günler,,,

Yok mu hiç ya isteyen?? Balıkların yanında 2 adet 5cm snow yavrusu 1adet 5cm imparator ve 6cm yunus da ekledim. Bunlarda kim alırsa yanında verilecektir.

Son eklene balıklar çıkarılmıştır.İsteyen gelip 10 balığı yerinde görebilir.Akvaryumculara sattırmak zorunda kalacam:(:(

Yanıtlamak için giriş yapın