Damızlık snow koloni satılıktır.10adet snow yetişkin 9-11cm civarı,,,Balıklar çok sağlıklı gelip görülebilir.Tanganyika yavruları ile takas tercihimdir,ancak takas olmazsa 70 ytl istiyorum.(çünkü satmak zorundayım:()İyi balıklı günler... 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel Bunlar da resimleri: Baskın erkek; [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Diğer erkek; [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Bunlar da dişilerden bazıları; [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Bunlarda toplu çekim; [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]
mrb,
hangi il?
🔒 Üyelere Özel
istanbul
BALIKLARIN RESMİNİ GÖREBİLİRMİYİM.
Pardon unuttum
Ankara Keçiörendeyim resimler zaten verilen adreslerde;mesela
"🔒 Üyelere Özel" şeklinde linki arama sayfasına kopyalarsanız görürsünüz.İyi günler,,,
Yok mu hiç ya isteyen??
Balıkların yanında 2 adet 5cm snow yavrusu 1adet 5cm imparator ve 6cm yunus da ekledim.
Bunlarda kim alırsa yanında verilecektir.
Son eklene balıklar çıkarılmıştır.İsteyen gelip 10 balığı yerinde görebilir.Akvaryumculara sattırmak zorunda kalacam:(:(