Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
agızda yavru
Dostlar merhaba Akvaryumumda 5 sari prensesim var.Cinsiyetlerini cok anlayamıyordum ama bir iki haftadır bir tanesi koselere saklanmaya basladı.Bugun ise yakından baktıgımda agzında yavru balıklar oldugunu gordum.Forumlarda balıgı kusturmanın pekte iyi olmadıgı soyleniyor.Acaba ne durumlarda anne yavruları dısarı bırakır ve ne yapmak gerekir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. . .
DEEPFISHING48 sagol akvaryum karma ciklet . Bu balıkta bir tedirginlik yapar mı ?Ya da boyle bir durumda ne olur ne yapmalıyım?
Selam;
Karantina Akvaryumun varsa anneyi oraya aktar yoksa edinmeye çalış.Balıklar anneden ayrıldığında diğer çiklitler onları yiyecektir.
Sevgiler.
dostum tesekkurler gercekten cabuk sayılabilecek bir hızda cevap yazıyorsun sagol.Ben de bir fanus var ldukca buyuk akvaryumdan alacagım bir miktar suyla anneyi ayıracagım.Acaba anne ne kadar sonra bırakır yavruları? Bıraktıgında anneyi ayırmalı mıyım? Birde karantina akvaryumuna filtre koyamayabilirim bu sorun yaratır mı ? Sagol
kesinlikle kusturma falan denemeyin bırakın balık dogasına göre davransın...eger balıgını karantina altına alacagım diyorsan bu akvaryumda filtre çalıştırma derim ben; hava taşlarını kullanmalısın işine çok yarayacaktır ..karantina akvaryumun suyunu doldururken eski akvaryumun suyundan bir miktar eklemeni tavsiye ederim...
Saygılarımla,
Crano