Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
vitaform
Arkadaşlar vitaform diye bir vitamin aldım,ziraatten.Bana bunu üretim yapan bi abi önerdi iy ilaç dedi. siz bu ilacı biliyormusunuz zararı varmı?Nasıl bir ilaç,arkadaşlar bu soruma lütfen cevap verin, bilginize ihtiyacım var.saygılarımla hayırlı günler..
Vitaform piyasadaki en kaliteli ilaçlardan biridir...Yalnız dozajı çok iyi ayarlamanız gerekiyor...Bu için bilinçli kişilerden yardım alarak kullanırsanız daha isabetli olur..SAYGILARIMLA..
merhaba maxxx61.Aldığınız vitaform vitamını bende kullanıyorum. Gerçekten çok kaliteli bir vitamindir. sizin kaç çift kuş olduğunuzu bilmiyorum.Ama dozajı şu şekilde ayarlayabilirsiniz. bir litre suya 2-3 mercimek büyüklüğü kadar vitaform kullanıyorum. yavrulama döneminde 3 gün vitaminli 1 gün normal su şekilde veriyorum.sürekli vitaminli su vermek kuşlar için iyi değildir ağır gelir.
ewt herkesin tavsiye edip kullandığı bir ilaç,güvenle kullan kardeşim,,
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim beni rahatlattınız için iyi kide sizin gibi iyi ve yardımsever arkadaşların arasına girmişim, kendinize iyi bakın saygılarımla..
Evet iyi bir vitamindir, kullanabilirsiniz. Ama zaten bu vitamini size öneren üretici abiniz, size daha ayrıntılı bilgi vermedi mi? Bu arada aramıza hoşgeldiniz.. Bizler de, sizlere yardım için buradayız :)
Hoşbulduk arkadaşım o abilen aram okadar iyi değil sadece sordum dedimki, kuşlar için iyi vitamin varmı? var dedi.bende gittim aldım fazla ayrıntı belirtmedi.ayrıyetten aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.iy günler,herşey gönlünüzce olsun..
slm vitaformun icinde birde antibiyotik vardir Oksitetrasiklin hidroklorür vitaformu genelde kusunun stresli hasta olmaya yatkin +halsiz ve hasta oldugu zamanlarda vermende fayda var sürekli verme derim sonucta kusun bagirsagindaki faydali bakterileride oldurur surekli verirsen bende de var bu ilac ama sade toz vitamin katiyorum ben normalde suya bu benim sahsi fikrim sonucta ama iyi bir ilac+vitamin aklinda bulunsun
Gönül rahatlığıyla kullan dostum ben çok uzun zamandır kullanıyorum ve çoğu yazımdada bu vitaminin adını vermişimdir. Normal şartlar altında haftada bir gün suyuna 1 buğday tanesi kadar katarak kullanabilirsin. Yalnız kış aylarında ve tüy değişimi zamanlarında haftada 2''ye çıkarabilirsin. Finch''inde dediği gibi anti-biyotik içerir ve soğuk algınlığı başlangıcında çok etkilidir. Ayrıca mükemmel bir koruyucu ve savunma silahıdır... Şiddetle tavsiye... Gerçekten uzun süre denedim ve sonuçlarına şahidim wahshi...
Hepinize teşekkür ederim.Önerilerinize uyacağım.Saygılarımla..