Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
"""Rhodesian ridgeback aramaktayımm""
arkadaşlar ne yazıkki bu cins bir köpek bulmak çok zor ama bi ihtimal sahip olan çıkar, eğer cüzzi bir fiyat karşılığında veya ücretsiz vermek isteyen olursa ... [email protected] a mail atarsa sevinirim teşekkürler...
RHODESIAN RIDGEBACK 3 aylik disi yavru bende var. Yavru safkan , secereli , saglikli , iyi beslenmis , tum asilari tamamlanmis. Fiyati 700 euro tum evraklar birlikte Istanbula temin ediyorum. Siparis uzerine ozel sekilde yurtdisindan getirebiliyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
cüzzi demiştim, sağolun varolun ama 700 € beni aşar... çok sevdiğim bir cins olduğu için istemiştim, birilerinde mevcut olması mucize idi şansımı denedim...
Anne altinda 50 gunluk yavrular var. Fiyati 600 euro. Resimleri mevcut. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
ben sana diyorum ki 700 euro çok fazla sonra 600 euro diyosun.. ne yazık ki arada hala büyük farklar var... ben aslında bana SEMBOLİK Bİ FİYATA VERMEK İSTEYEN OLURSA DEMİŞTİM... ilk mesajda... yinede saolasın.. kolay gelsin, hayırlı işler.. ben arkadaşın yavrularını bekleyeyim. veya başka köpek arayayım ilginiz için saolun snejana hanım...
RHODESIAN RIDGEBACK 3 aylik bir disi yavru vardi , onun fiyati 700 euro ve satildi. Ondan sonra 50 gunluk yavrular buldum , onun fiyati 600 euro. Nadir bulunan bu cins , safkan , secereli yavru ve yurtdisindan getirmek daha ucuz olmaz , maalesef. Eminim seni arkadas safkan ve secereli yavru sana veremez , cunku yok. Saygilarimla !
alınca resimlerini size yollarım hanfendi.. 1 sene sabredemiyorum ne yazık ki o yüzden istemiştim... dişisi daha 5 aylık erkek 8 yaşında 1,5 sene beklemek zorundayız.. "Eminim seni arkadas safkan ve secereli yavru sana veremez" demişsiniz... sizi üzecek biliyorum ama arkadaştaki safkan bi rhodesiandır..yüz tane veteriner gördü bu köpeği.. artı bilip bilmeden, görüp görmeden atıp tutmayalım komik duruma düşmeyelim... bu başlık bana aittir ve sizin yardımınızı istemiyorum... saygılar....