Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
neden msnede?
Buraya birşeyleri paylaşmaya gelmiyormuyuz?giriyorum ilgimi çekiyor bilgi edinirim diyorum msneden bire bir görüşelim diye cevap yazıyorlar öyle ise buraya girişimizin amacı ne?buradan yazılsa sorunlar hepimizde paylaşmazmıyız?
haklısın ne diyeyim.
Merhaba biricik.. Söylediklerine katılmamak elde değil yani.. Hani 1 ay kadar önce olsa, evet Msn ya da mail yoluyla bilgi alışverişi yapmak daha sağlıklı ve mantıklı geliyordu bana da. Çünkü yazdıklarımız çok geç yayınlanıyordu. Ama şimdi artık ne mutlu ki, forumda jet hızıyla iletişim kurabiliyoruz, bu çok iyi bişey Yani eğer şu anda siz forum sayfasının başındaysanız, birkaç saniye içinde, zaten yazımı alabileceksiniz. Msn e gerek kalmıyor böylelikle.. Neyse, kısacası diyeceğim o ki; biz herzaman buradayız, herzaman yardım ve desteğe hazırız! Yani bir TIK kadar uzaktayız o kadar.. Sevgiler..
slm. bu benim sık kullandığım bir cümle olduğu için cevap yazmak zorunda hissettim kendimi. bazı hastalık yada olumsuzluklar için buradan basma kalıp cevaplarla sizleri yanıltmamak adına ben bu yolu deniyorum.evet belki yem,vitamin,banyo vs.gibi genel konularda buradan yanıt bulunabiliyor ancak bazı durumlar var ki kesinlikle kuş sahibinin aynı anda cevaplamasını bazen de kameralı tel.den foto yollamasını gerektiriyor.önerilen ilaçların kullanımı, dozları ve tarif edilmesi de buradan oldukça uzun zaman aldığı için ben kendi adıma önemli konularda her zaman msn yolunu seçiyorum.en doğru ve kısa zamanda müdahale edebilmem bu şekilde oluyor yani yetmediği yerde de tel ile tabii..sevgiler
erhan70 e katılıyorum...
Ben de buraya yıllardır kuş beslediğim halde, hiç hastalıkla karşılaşmamış biri olarak, kuşumun sorununa çare aramaya gelmiştim.
MSN bu tip hastalık durumlarında bire bir iletişim daha doğru oluyor. O yüzden bunda kesinlikle yanlış bir şey yok.
Ancak kişisel önerim, MSN görüşmesinden çıkan sonuç ve önerinin buraya da yazılmasıdır.
Bu arada makale bölümüne Muhabbet'ler hakkında (özellikle türler ve tarihi) makale, şema vb. materyaller yollayabilecek arkadaşlar varsa lütfen bunları paylaşsınlar. Eski forumlarda varmış bazı şeyler bunları, buraya da taşımalıyız.
Selam Erdem86.. Yanlış anlaşılma olmasın diye yineliyorum.. Msn olayı kesinlikle yanlış değil! İsteyen istediği şekilde iletişim kurabilir. Ama aramızda Msn i olmayan arkadaşlarımız da var. Ayrıca bazı hastalıklar oradan tedavi ediliyorsa da, bundan kimsenin haberi olmuyor. Yani verilen bilgiler geniş bir kitleye yayılmamış olmuyor, sizin de belirtmiş olduğunuz gibi.. Orada sunulan tedavi yöntemleri buraya da aktarılırsa, tüm arkadaşlar bilgilenmiş olur! Bilmem yanlış mı düşünüyorum? Herkese sevgiler..
sende haklısın blue
bilmek istiyorum tedavi yöntemlerini bilmek isssstttiyyyorum.ya efecanımında başına gelirse....bilgi,bilgi daha çok biiiiiiillllgggggggiiiiiiiiiiiiiii
Ben msn''ye karşı değilim.Ama herkes özgürdür.İsteyen istediği yerde istediği gibi bilgilerini çoğaltabilir.ve hatta ben Msn''de bilgi alışverişi adında yeni bir başlık açtım.E-maiilerini yazıp-yazmamak onlara düşer.Ben sadece ortamı hazırlıyorum