Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Bahçeli evime bekçilik yapabilecek bir dost arıyorum.
Kuşadasındaki bahçeli evime bekçilik yapabilecek bir dost arıyorum.Makul ücretler dahilinde rottwailler,alman kurdu,kangal,doberman alabilirim.Köpeğiniz çok rahat bir ortamda yaşayacak.Buna emin olabilirsiniz.Msn genelde açık. Bağlantıya geçmek isteyen arkadaşlarım;[email protected] adresinden bana ulaşabilirler. Saygılar.
kliniğimizde tüm aşıları yapılmış 1 yaşında bir doberman bulunmaktadır fiyatı gayet uygundur.ilgilenirseniz tel 0542 799 22 10.
ALMAN COBAN KOPEGI 3 aylik erkek yavru satiyorum. Yavru safkan , secereli , saglikli , iyi beslenmis , tum asilari tamamlanmis. Fiyati 500 euro tum evraklar birlikte Istanbula temin ediyorum. Siparis uzerine ozel sekilde yurtdisindan getirebiliyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
tel numaranı verirsen görüşebiliriz çok güzel erkek rott var ve tek yavru bütün sütü tek götürdü tosun gibi maşşallah :)
Arkadaşlar gerçekten ilginize teşekkür ederim.1,5 yaşında bir rottweiller sahibiyim artık.İlgi gösterip yazan tüm dostlara teşekkürlerimi sunarım.