Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

kendime şirin bi arkadas arıyorum

selamlar kendimi bildim bilesi köpek delisiyim. Özelliklede ağır siklet köpeklere bayılırım. ben tasarımcıyım fakat bi ajansa bağlı olarak calişmiyorum ewimde calışıyorum sabahlara kadar. Bu sabahı gecesi belli olmayan zamanlarımda bana arkadaşlık edicek bi köpek arıyorum günümün %80 i ewde bilgisayar basında geçiyo yani anlicağiniz hep onunla birlikte olucam kesinleikle yanlizlik ilgisizlik gibi bi problem olmicak. Root,pittbull,bullterier,mastif,stf.terier,boxer bunun gibi ağir siklet köpeklerden birini edinmek istiyorum fakat ücret veremeyeceğim bunun nedeni köpekler ticaret malı olması beni üzüyo parada deilim aslında. msjlarınızı bekliyorum bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz...

img

sir_karakedi

19 yıl 4 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, Benim dişi american cocker ım var ve ilgilenemediğim için vermek zorundayım. İsterseniz iletişime geçebiliriz. Aşıları tam ve eğitimli. Selamlar.

img

cy_cigdem

20 yıl 1 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

40 günlük alman kurt yavrusuna ne dersin?

img

tolga1970

21 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya arkadaşım şimdiye kadar nerdesin bende orjın 10 numara 14 tane yavru oldu ücresız olarak sağlam bakmaya şeref sözü veren herkese verdım sağlam ınsanlar bulana kadar 5 ay geçtı.bem ticaretini yapmıyorum,pet.shopçular geldı tanesinı 250 dolar verdıler vermedim.anneyı kısırlaştırdım.bende bı tane kaldı 18 aylık bana çok düşkün,ama şu an doğurmak üzere olan başka bır dişide babalık hakkım bır tane var onu sana verırım.bakımı çok zordur peşin söylimde ben para felan ıstemem.yeterki aşı ve bakımını sağlam yap.aslında benimkinide verebilırım.ama bıraz yabani,ama 3veya4 gün bağlayacak yerın varsa alışması içın ama o serbestken kımse evinize gelemez.aksı takdırde helalleşmen gerek ıstersen tlf 0537 229 29 19

img

bayram63

19 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum ben bayram63 şiremi unuttum.dolyısıyla bana gelen msj.ları okuyamadım.emaılim [email protected]

img

bayram63

19 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bayram63 vericeğin köpeğin cinsi ne?

img

erdemsari

19 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hangi şehirdesiniz..

img

1001gece

14 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

4 AYLIK  PİTBULL KIRMA TERRİER DİİŞİ KÖPEGİM VAR ÜZÜLEREK VERMEK DURUMUNDAYIM RAHATSIZIM ONA ÇOK İYİ BAKABİLECEK  İLGİLENICEK BİE AİLE ARIYORUM ŞİMDİYE KADAR BİR BEBEK GİBİ BAKILDI OYUN OYNAMAYI SEVER AŞILARI TAM BİZDE ÜCRETSIZ VERMEK ISTIYORUZ COK ÜZGÜNÜZ:(  İLETİİŞİM 05372751112 UMARIM İLGİLENIRSINIZ...

sir_karakedi yazdı :
selamlar kendimi bildim bilesi köpek delisiyim. Özelliklede ağır siklet köpeklere bayılırım. ben tasarımcıyım fakat bi ajansa bağlı olarak calişmiyorum ewimde calışıyorum sabahlara kadar. Bu sabahı gecesi belli olmayan zamanlarımda bana arkadaşlık edicek bi köpek arıyorum günümün %80 i ewde bilgisayar basında geçiyo yani anlicağiniz hep onunla birlikte olucam kesinleikle yanlizlik ilgisizlik gibi bi problem olmicak. Root,pittbull,bullterier,mastif,stf.terier,boxer bunun gibi ağir siklet köpeklerden birini edinmek istiyorum fakat ücret veremeyeceğim bunun nedeni köpekler ticaret malı olması beni üzüyo parada deilim aslında. msjlarınızı bekliyorum bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz...

img

ipekel

12 yıl 4 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

4 AYLIK  PİTBULL KIRMA TERRİER DİİŞİ KÖPEGİM VAR ÜZÜLEREK VERMEK DURUMUNDAYIM RAHATSIZIM ONA ÇOK İYİ BAKABİLECEK  İLGİLENICEK BİE AİLE ARIYORUM ŞİMDİYE KADAR BİR BEBEK GİBİ BAKILDI OYUN OYNAMAYI SEVER AŞILARI TAM BİZDE ÜCRETSIZ VERMEK ISTIYORUZ COK ÜZGÜNÜZ:(  İLETİİŞİM 05372751112 UMARIM İLGİLENIRSINIZ...

sir_karakedi yazdı :

img

ipekel

ÖZEL MESAJ

sir_karakedi yazdı :

img

ipekel

ÖZEL MESAJ