Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Hepsievcil Site Yönetimi Ve Operleri!..

Hepsievcil Forum Sitesinin bu bölümünde yaşanan karmaşayla ilgili yorumlarımdır;

1-Emektarİstanbullu nickli kişiyle bir bağlantım yoktur.(Ama bu beyfendinin Fikirlerinin çoğunu saygıyla karşılıyorum ve kendisine Sevgilerimi sunarım.Sadece Üslubunu yadırgıyorum daha seviyeli olarak söylemek istediklerini söyleyebilirdi.Bu beni ilgilendirmiyor kendi tercihi ve gereken cevabı forum denetiminden almış..)

2- Emektarİstanbullu nickli şahıs ben değilim.(Hepsievcil olarak siz bunu anlayabilecek teknik donanıma sahipsiniz)

3-crano ve diamond nickli kişiler benim Emektarİstanbullu kişiyle aynı kişi olduğumu müteakip defalar yazmış ve Emektarİstanbullu kişi adına o benmişim gibi bana hakaret etmişlerdir.(Bu konuda yaptırımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.)

4- Forum sayfalarının denetiminin zorluklarının farkındayım.Ama özellikle bu forumda sorun çıkaran crano nickli şahsın yazdıklarını incelemenizi , foruma giren kişilere karşı (özellikle) tutumlarını gözlemleyip crano nickli bu şahıs hakkında gereken yaptırımda bulunmanızı sizden talep ediyorum..Aynı durum diamond nickli şahıs içinde geçerli...diamond cranonun yeni versiyonu...Yaptırım kuralları içerisinde formun gerçek amacına ulaşacağı inancındayım.(Bilgi paylaşım formu)Bu yaptırımlar sağlanmazsa daha bir çok cranolar diamondlar var olacaktır bu forum sayfalarında..Böylece biz Hayvansever ve Balıksever Dostlar olarak mağdur duruma düşeceğimizde bir gerçek...

Saygı ve Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

güzel yazıydı deep ama gel ben de bu konu hakkında düşüncelerimi söyliyim sana şimdi 1-emekli olan istanbullu başka şehirde olan bi akraban olabir bunu nerden mi anladım crono yanlış yapmış olabilir bu adam eğer çok bilgiliyse tamam crona ya yanlış yapıyorsun der ama sana demesi lazım çünkü senin de yanlış yazıların var istersen tabi sen biliyorsun ayrı başlık altında açıp tartışa biliriz ama seni de eleştirmesi yerine seni övüyor tamammı bu yeter 2-forma giren ve girdikten sonra emekli olan bu insan forma girmesiyle atılması çok yakın zaman da oluyor bu senin olay üzerinde daha başkın lığını artıkmak için yapacağın birşey nasıl o karışık olayları okudu anladı ve seni övdü crono yu laflarıyla dövdü anlatırmısın ayrıca sen atılmasını zaten istemiştin kendi seçtiği bişe falan değil 3-yazdıklarım hakaret içermez 4-sevgili form yöneticisi burdan size sesleniyorum daha önce eski formunuza da katılmış biriyim ve bildiklerim doğrultusun da formu zenginleştirmeye çalışmışımdır ve hiç bir kişisel tartışmaya deep ten başka biriyle girmedim bu nu formları izleyerek baka bilirsiniz deep le tartışmaya girmemin nedeni ise crono nun çok üstüne gitti sakın crono la bi ilgim olduğumu aklınıza getirmeyim çünkü ben erzurum dayim sizler ise istanbul da ve kişisel bi mesajlaşmam falan yoktur bu form da ilk tartışmaya girdiğim kişi sensin deep nedeni senin de yaptığın yanlışlar altına basa basa durmam halinde bişe söylememendir eğer bu forma bunlar dan dolayı sorun yaratmışsam özürdilerim ama gerçekten son kararı yöneticilere bırakıyorum

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

moderatörler üyelik sırasındaki uzantıları neyse artık lütfen deepinkiyle tespit etsinler ancak o zamna emin oluruz...senden beklerim deep çünkü eskiden bunu çok yaptın yani başka nicklele girip kendini çok savundun ve bunu inkar edemessin...istersen bir dene elimde kanıtlar var...

bu arada diamond sana teşekkür ederim ama benim burada hiç bir yanlışım yok...bu konu kapansın artık...

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

crano Hepsievcil  Forum kuralları gereği seninle kişisel yazım ,söylem,ve tartışma yazıları yazmaktan vazgeçtim.Sen devam edersen Site modulatörü sana gereken cevabı verecektir.

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ

o zaman bunu saygı çerçevesini aşmadan yap....ok...

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

crano Hepsievcil  Forum kuralları gereği seninle kişisel yazım ,söylem,ve tartışma yazıları yazmaktan vazgeçtim.Sen devam edersen Site modulatörü sana gereken cevabı verecektir.

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ

1. HepsiEvcil.com forumları tartışma alanı değildir. 2. HepsiEvcil.com''un tek amacı bilgi paylaşımıdır. 3. Sunulan bilgi''nin doğruluğu yada geçerliliğini tüm üyelerimizin idrak etme kapasitesi vardır. 4. HepsiEvcil.com yargıç yada polis değildir. HepsiEvcil.com''un operleri''nin varlığının tek amacı bilgi akışının düzenlenmesini sağlamaya çalışmak içindir. Crano, DeepFishing48 ve Diamond (Alfabetik sıra ile yazılmıştır.) bir sonraki kişisel tartışmanızda maalesef sizlerle tüm iletişim kesilecektir. HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam hepsievcil.com Forum Yetkilisi;

Temennim ; Olası çıkacak ,bir sonraki kişisel tartışmada ,tartışmayı çıkaran olası kişiyi tespit edip tüm ilişkilerini kesmeniz yolunda.Çünkü olası tartışmayı çıkaran kişinin forumla ilişkisini anında kesmediğiniz taktirde olası kişiye tepkiler doğuyor ve bir çok kişinin canı yanıyor... Thumbs Up 

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ