Köpeğime Eş Arıyorum

köpeklerime eş arıyorum
merhaba ben izmirden soner. iki köpeğimede erkek aryorum Rottweiler ve alman kurdu. eger gercekten isteyen varsa email adresimden bana ulasabilirler 🔒 Üyelere Özel

merhaba bende bornovada oturuyorum erkek rottweilerım var uygun olursa görüşelim.msn adresim 🔒 Üyelere Özel kendime seni ekledim görüşürüz

yahu ne oldu sizin şu cansuyla çiftleş(tir)me işi... ? meraklarda kaldık :) bilgilendirin bizide çatlamayalım...

yok valla cansu yalan oldu. yalancı cıktı o ya merak etcek birsey yok. sahte kımlıklı insanlar boyle yapıyor iste benim rott artık erkegini buldu.

selam cansu hanım sızde ne kopegı var bende secerelı alman kurt u var moldavadan getırdım

ben1m tan1d1mda b1r danua vard1. ama su anda donemindemi ayarlard1m ama sen oldugun 1c1n ayarlam1yorum cunku onun bunun c1ftlesmes1 ded1g1n ben1m k1z1md1. burada kendi kopeg1ne es arama 1stersen baska bir yerde ara. sak1n onun bunun d1yede bahsetme olurmu. simdiden saol

kardesim tan imadigim insanlari eklemiyorum. su anda kabul ettim konusuruz netten

s.a birader çokyakın bi arkadaşımda safkan erkek eğitimli alman kurdu var(k9)çiftleştirmek için safkan dişi arıyor.seninkide safkan beli yere yakın olanlardan ise anlaşabilirsek olur.buarada ben kocAeli/izmitte oturuyorum. eşleştirilmek üzere eğitimlik9almankurdu köpek msn:🔒 Üyelere Özel

slm ben gamze benimde çok yakışlıklı oğlum var,sitede resimleri var eğer çifleştirmek isterseniz iletişim kuralım istanbul/eyüp

bu arada mexs çok iyi bir alman kurdudur,temen eğitimlerin hepsini bilir ve k9 eğitimide var zaten soyu polis köpeklerinden gelme ( mexsin annesi ve babası şuanda narkotik`ten emekliler :)) duyurulur ve mexs 4 yaşında

slm soner secereli damat istersen bnde rot var iri cüsseli koca kafa eğitimli hemen görüş🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın