merhaba ben izmirden soner. iki köpeğimede erkek aryorum Rottweiler ve alman kurdu. eger gercekten isteyen varsa email adresimden bana ulasabilirler 🔒 Üyelere Özel
cansu resimler yok mailimde sen yollamamıssın benim mail 🔒 Üyelere Özel birde 🔒 Üyelere Özel yanlıs yazmıs olabılirsin cunku gelmemis bekliyorum
birde bende resimleri ayarlıyorum sen yollayınca bende sana yollucam
cansucum merhaba nerdesin sen ne zamandır sozde acele ediyorduk en kısa zamanda msj atarsan iyi olur bye
sonercım sana tekrar mail attım . boyle giderse biz goruşemıcez ben sana telefon numarası falan versem yada sen bana ver....istersen bende verebilirim yani..sen bilirsin hadi öpüyorum senı canım hoscakal
cansucum mailini aldım artık mailden konusalım
sen bana cevap yazmişsin.ben dostun sahibi fotoğraf nasıl gonderiliyo?
merhaba arkadaslar benim dişim rotwaillerimin tekrar kızgınlıgı basladı
en kısa zamanda bir erkek bulmak ve çiftleştirmek istiyorum ilgilenenlere duyrulur
merhaba ben bornovada oturuyorum eger uygunsa benim veya arkadaslarımın rottweiler larından biriyle çiftleştirmek isteren görüşelim 🔒 Üyelere Özel
merhaba bende bornovada oturuyorum benimde rottweiler cinsi erkek köpeğim eger hala düşünüyosan msnde konusalım 🔒 Üyelere Özel ben seni ekledim kendime görüşürüz