Köpeğime Eş Arıyorum

köpeklerime eş arıyorum
merhaba ben izmirden soner. iki köpeğimede erkek aryorum Rottweiler ve alman kurdu. eger gercekten isteyen varsa email adresimden bana ulasabilirler 🔒 Üyelere Özel

cansu resimler yok mailimde sen yollamamıssın benim mail 🔒 Üyelere Özel birde 🔒 Üyelere Özel yanlıs yazmıs olabılirsin cunku gelmemis bekliyorum

birde bende resimleri ayarlıyorum sen yollayınca bende sana yollucam

cansucum merhaba nerdesin sen ne zamandır sozde acele ediyorduk en kısa zamanda msj atarsan iyi olur bye

sonercım sana tekrar mail attım . boyle giderse biz goruşemıcez ben sana telefon numarası falan versem yada sen bana ver....istersen bende verebilirim yani..sen bilirsin hadi öpüyorum senı canım hoscakal

cansucum mailini aldım artık mailden konusalım

sen bana cevap yazmişsin.ben dostun sahibi fotoğraf nasıl gonderiliyo?

merhaba arkadaslar benim dişim rotwaillerimin tekrar kızgınlıgı basladı en kısa zamanda bir erkek bulmak ve çiftleştirmek istiyorum ilgilenenlere duyrulur

merhaba ben bornovada oturuyorum eger uygunsa benim veya arkadaslarımın rottweiler larından biriyle çiftleştirmek isteren görüşelim 🔒 Üyelere Özel

merhaba bende bornovada oturuyorum istersen arkadaslarımın yada benim rottumla ciftleştirebiliriz.uygunsa görüşelim msn adresim 🔒 Üyelere Özel

merhaba bende bornovada oturuyorum benimde rottweiler cinsi erkek köpeğim eger hala düşünüyosan msnde konusalım 🔒 Üyelere Özel ben seni ekledim kendime görüşürüz

Yanıtlamak için giriş yapın