merhaba ben izmirden soner. iki köpeğimede erkek aryorum Rottweiler ve alman kurdu. eger gercekten isteyen varsa email adresimden bana ulasabilirler 🔒 Üyelere Özel
ben balçovada oturuyorum 21 yaşındayım kumral yeşil gözlüyüm benim kocaman bi alman kurdum var adı nuri çok akıllı çiftleştirip yavruları paylaşalım derim hem bu vesileyle tanısmıs oluruz bu arada benim adım cansu sonercim
merhaba cansucum gercektende arez dogru soylemis. neyse benim kopegim bornovada eger bana seninkinin resimlerini yollarsan iyi olur bu arada mail adresini verirsen bende yollarım
ne yanı seninle çiftleşmek istediğimi mi düşünüyosun yazık ben çok ciddiydim soner...
cansu sen beni yanlıs anladın eger gercekten ciddiysen bu kopek konusunda bana kopeginin resmini yolla 🔒 Üyelere Özel
bende sana yollarım kızımın resimlerini eger adresini verirsen ben seninle ilgili birsey dusunmuyorum onemli olan kopegim ve kızgınlık donemi gecmek uzere eger acele edersen sevinirim
tamam soner inandım cidi olduğuna. ben sana kopeğimin fotografını en kısa zamanda gondercem. sende bana gonderirsin eger fotografları begenirsek buluşur konusuruz ok??
inandıgına sevindim eger ban e mail adresini verirsen cok iyi olur bende sana yollarım
soner yolladım canım mailine fotografları tamam??? ben senden haber beklicem artık
arkadaşlar son durumu bizede haber verin bizde merak ettik yahu :))