Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
EMEKTAR ISTANBULLU?????
selam sevgili akvaryumsever.cevaplarini okudum.35 senelik akvaryum tecrubem var diyorsun..bu demekki en az 40 yasindasin..abi diyebilecegim bir konumdasin yani.ama goruyorumki abi pozisyonunda bir insanin yapmamasi gereken davranislar icindesin..insanlara bilgiclik taslama diyene kadar kendi fikirlerini yazsaydin dogruyu ogretseydin madem.bizlerde alacagimizi alirdik zaten.ya adam bizden uzun zamandir bu isi yapiyo diye..ama sen satasmayi tercih ettin..burasi tartismam forumu isteyen istedigini soyler almak isteyen denen olmazsa vazgecer..yanlis birsey varsa da yazilir duzeltilir hatayi yapanda ozur diler konu kapanir...bence sen dogruyu anlatma yerine saygisizligi tercih ediyosun..umarim kendi ozel yasantinda da boyle degilsindir. şnsanlarin birbirine hic tahammulu kalmadigi icin memleketimiz bu hallerde..crano belki benden 10 yas kucuk..benimde zamaninda katilmadigim fikirleri oldu.tartisdik o yada ben hakli ciktik ama belli bir duzeyde kaldi.ne ben ona kucugum olarak salak aptal klavye akvarye akvaryumcusu gibi kelimeler sarf ettim nede o bana..sadece haklisin yada dogru tamam dedik ve bitti.. kimsenin hakkini yeme demokratik bir ortamda kulturlu insanlar olarak tartisiyoruz.ya sende ayak uydur yada kulturu bozma.unutma hak yinenin hakki yenir..abiysen abi kal derim...sevgiler...
hekim_mert kardeşim yazılarını baştan beri taktir ediyordum bu yazınla bir kez daha taktir ettim. Saygılar..
saygı duyulmayacak kişiye saygı duymam isterse 500 yaşında olsun..bunlardan biri emektar istanbullu digeri ise deep...
bu arada yazın için seni bende tebrik ederim hekim_mert ama benbim yaptıgım bir yanlışlık yok bunu sizler göreceksininz....ve tecrübe emekli istersen benden 40 yaş büyük ol ama tecrübe yaşanarak kazanılır yaşla degil...aradaki farkı anlayabilirsen ne mutlu sana....bu konu bitsin...
Saygılarımla,
Crano
daha haaala deep diyor crano Hepsievcil Forum kuralları gereği seninle kişisel yazım ,söylem,ve tartışma yazıları yazmaktan vazgeçtim.Sen devam edersen Site modulatörü sana gereken cevabı verecektir.