Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Protesto!!!!!!
arkadaşlar böyle gitmeye devam ederse bu foruma kimse girmeyecek. eğer böyle devam ederse bende girmeyerek proteto ediyorum!!
Bende
katılıyorum
ben hem katiliyorum hem katilmiyorum..cunku;tartisma olmazsa dogru yol bulunmaz.mutlaka tartismak gerekir bu konuda katilmiyorum..katildigim nıkta ise su;insanlar birseyler anlatirken karsisindakini asagilarcasina cevap yaziyorlar.kimse kimseden ustun degildir.bu kadar iyi biliyorsan git bilimini yap bu isin oyle degilmi..birde saygisizlik yaparak cevap yaziliyor.burada herkes insanlara hakaret edecek kelimeleri biliyoruz ama ben yada diger saygili arkadaslar hic kullaniyormu? hayi rtabiki.. biraz daha saygili olalim.birseyler ogretmek tecrube aktarmak boyle olmaz daha seviyeli olalim..insanlari sevmezsek hayvanlari sevemeyiz.insanlara deger verelim.herkesin bilgiye ihtiyaci vardir ben biliyorum diyenin bile eksigi vardir.. sevgiler..veteriner hekim mert polat
ben de diyorum gelin toplanın bir kurul gibi bişe oluturun sorunların üzerine gidelim
herkesin ortak düşüncesi bu. ben bir başlık açtım ''barış ilan edildimi diye'' adamın biride dalga geçermiş gibi laflar yazıyor.
hangisi o bakacağım
Blue_Pacific orada en son cevap yazan benim! ben orda dalga gecmedim durumu anlatmaya calıstım!! 6-7 ay onceki kavga konuları acılmıs forumun 1. sayfası bunlarla dolu.sen beni yanlış anlamışın sanırım."damın biride dalga geçermiş gibi laflar yazıyor" bu itamından dolayı da tesüf ederim. burada bişeyleri duzeltmeye calısıyoruz.
Selam;
Bu forumun modülatörleri,denetmenleri,yönetimi ve yöneticisi var .Burda olup bitenlerden haberdar olmak zorundalar bu iş onların görevi gereken neyse forum kuralları içerisinde hallederler.Böyle yazılar sadece forum kirliliği bunu yapan arkadaşlar ki bunun başını crano çekiyor anladığım kadarıyla... Akıntıya kürek çekiyorlarEn iyi çözümü hepsievcil modülatörleri bilir.Hepsievcil camiasına Saygılar.Siz arkadaşlarıma;
Sevgiler.
KATILIYORUM. SORU SORUYORUZ PİŞMAN OLUYORUZ.