Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Tüm Üyelere Haksızlık Ediyosunuz Arkadaşlar
insanlar buraya bilinçlenmek için geliyo.gerçekten çok yararlı bilgilerin yanında ukalıklarda oluyo.Ama bu kadar büyümesine gerek var mı arkadaşlar.Kaç tane başlık açılmış bu kavganızla ilgili baksanıza.Belkide çok önemli bilgiler yazmak isteyenler bu ciddiyetsizlikten sonra bişey yazmıcak ve bizde öğrenemicez.Lütfen bizlere haksızlık etmeyin.
kesinlikle katılıyorum... hepiniz bilgili insanlarsınız böyle yaparak inandırıcılığınızı yitiriyorsunuz...
evet arkadaşlar burası bilgi paylaşma platformundan çok bilgi YARIŞTIRMA platformuna döndü.
DEĞERLİAKVARYUMCULAR BU CRANO DANGALAĞI BENİ BUNLARI YAZDIRMAYA ZORLADI DİYORUM YA BEN SİZLERİ SADECE İZLERİM .BİLGİLENİRİM AMA GEL GÖR Kİ BU ÇOCUK İTİN TEKİ BİLGİSİFE YOK İNATLA OLMADIK ŞEYLERİSAVUNUP FORUM SAKİNLERİNİ KÜÇÜK GÖRÜYOR BEN ÇOĞUNUZU YAZILARINIZDAN TANIRIM DAEPİDE BURDA YAZILARINDAN TANIYORUM E ÇOCUKLAR(ÇOCUKLAR DİYORUM BEN 51 YAŞINDAYIM)DAPİN YAZILARINDAN HEP FAYDALANDIM BU CRANO DEVAMLI SAÇMA SAPANYAZI YAZIYOR MESAJ OLSUNDİYEMİ NEDİR HERALDE ÖYLE.AMA KAFANI ÇALIŞTIR ÖYLEYAZ SALAK HERİF AKVARYUMCULARI YALNIŞ YALAN KULAKTANDOLMA ŞEYLERLE KANDIRMA ASLINDA ONU DİNLEYENDE YOKSANKİ ŞİŞME BALON AL BEN İĞNELEDİM BATTI BU KADAR ÖMRÜ YAŞAMDA HER ZAMAN DOĞRU OLUN DÜRÜST OLUNHEP SİZLER KAZANIESINIZ SİZLER BİZİM YARINLARIMIZSINIZ!CRANO GBİLER YARINIMIZ OLAMAZ BÖYLESİ ALLEM EDER GULLEM EDER ASKERLİKTEN BİLE KAÇAR SAHTEKAR HERİF SİZLERİN ZAMANINI ALDIM KUSURA KALMAYIN ALIN BİRAZ DAHA SON BUNLAR DİYEYİM UYUMAM LAZIM SİNİRLERİM BOZULDU İYİ GECELER
# Akvaryum filtreleri: Dış filtreler: 80-90 lt ve üzeri akvaryumlar için kullanılması en uygun filtrelerdir.Dış filtrelerde akvaryumun hacmine göre çeşitlilik gösterirler.Akvaryumunuzun ölçülerine tam olarak uygun olan bir dış filtre suyun temizliğinde ve havalandırılmasında vazgeçilmez olur.Eğer akvaryumunuza hakim olabilecek kalitede bir dış filtreye sahipseniz, suyu değiştirmeye hiç gerek kalmaz. BU EN BÜYÜK GAFLARINDAN BİRİGERİSİNİ HAK GETİRE No Yazar Mesaj 68 tomas 6 Mesaj Gönderilme Tarihi : 04.05.2005 14:52:00 -------------------------------------------------------------------------------- selam yunus çiklitin cinsiyeti kaç cm.den sonra ve nasıl anlaşılır 56 Crano 820 Mesaj Gönderilme Tarihi : 04.05.2005 17:48:41 -------------------------------------------------------------------------------- oglum bi dur ben daha ne yapacagımı sasırmıs durumdayım sen alıstın mı bu duruma haa? 212 Crano 820 Mesaj Gönderilme Tarihi : 06.05.2005 16:30:39 -------------------------------------------------------------------------------- eski formlar kitli oldugu icin oraya herangi bi baslık giremezsiniz katılım azalmıs dogru, bence sitenin bu sayfalara girisin ana sayfaya formlardan diye not düsülmemesi yüzünden, cogu kisinin sitenin hala yenilendigini düsündügünü sanıyorum ben de öyle biliyodum jeton 2 gün sonra düstü :) Crano 820 Mesaj Gönderilme Tarihi : 30.05.2005 18:40:46 -------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar sakin olun, laftan anlamayan biri için siteyi satmayın.Laftan anlamıyorsa anlatmasını biliriz yalnızca tıklayın: http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=1&FRef=1&BRef=1958 ve katılıyorum diye onay verin.. MAFYA BABASI BU HA HA HA HA
beyler akıllı konusun emetaristanbullu noluo burası kavemi ole konusuosun yazdıklarını herkes okuo ve goruo kendini kucuk dusurme lutfen kapatın bu konuları bune yaaa
Hitaplarinizda seçici olunuz. HepsiEvcil.com