ankara oturuyorum uygun fiyatta manulia cınsi kanarya almak ıstıyorum mumkunse ankaradakı satıcılar msj atsın kusun otsunu gormeden alamam
ben de var takım 80 lira.. istersen sarı isterseb beyaz..
ciftimi 80 mılyon yoksa tekımı ve hangı sehırdesın
çifti 80 evet.. ankara keçiören..ister derneklerden ister şahıslardan alabilirsiniz.. ben bi yönlendirme yapmıycam..
Merhabalar, bende Malinua besliyorum. Elimde İvan İvanberg''den gelen puan kartlı babanın 6 kloklu yavrularından var, kuşlar 2005 bilezikliler. Baharda elimdeki 5 kanaryanın yavrularından uygun fiyatlarda kanaryaseverlere verebilirim. Dernekler konusunda sayın goldenretriver''a kısmen katılıyorum. Çünkü derneklerde de zaman zaman dişi kuş erkek diye, kırma kuş orjinal diye satılabiliyor. Ali Bey''i ise nispeten tanıyorum, bir kere telefonlada sohbet ettik, bildiğim kadarıyla Keçiören''de salmahanesi var, bir zaman balık ve muhabbet yetiştiriyordu, şimdi ise mozaik ağırlıklı kanarya yetiştiriyor. Benim izlenimim Ankara''da güvenle kuş alınabilecek bir arkadaş. Tabi tercih ve takdir sizin. Herkese saygılar.
teşekkür ederim bak 1 sene olacak daha kümese gelmediniz.. her zaman beklerim..
ACABA CEBECi KANARYA DERNEĞiNiN YERiNi TARiF EDEBİLİRMİSiNiZ?
cebecideki kanarya derneginin yerini tarıf edermısınız acaba sımdıden tesekkur ederım allah razı olsun oldumu?
cebeciye gitmedim bilmiyorum fakat demetevlerdeki dernekler 2.caddede..