Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
YAVRU SNOW LARIM ÖLÜYOR :(
Arkadaşlar henüz 1 haftalık olan 13 adet snowlarımdan bu sabah 8 tane kalmış :( Balıklar delikli pet şişenin içinde ve büyük akvaryumda asılı idi. Su sıcaklığı 28 derecede sabit. Düzenli besliyordum ve beyaz benek görmedim.Gayet sağlıklı görünüyorlardı. Yalnız dikkatimi çekti son 2 gündür balılar suyun yüzeyindeler sürekli? Yardımlarınızı bekliyorum.Lütfen kalanları kurtarmaya çalışalım. Saygılar...
oksijen yetersizliği olabilir diye düşünüyorum akvaryumda olsa bile pet şişede yeterli sirkülasyon olmuyodur tahminimce.
bende aynı şekilde düşündüm fakat yavru balıkların bu kadar oksijen tüketebileceğini düşünmedim.Sanırım en iyisi yavruluk almak.Yavruları diğer ufak akvaryuma almak istemiyorum.büyük akvaryumdaki şartları küçük de sağlayamayabilirim.tşk ler nurettindede kardeş.
falco benim lepisteslerim aynı şekilde ölmüştü.20 yavrudan 4 ünü yaşatabilmiştim.Şİmdi yavrulukta hiç kaybım yok.fazla beslemiorum sadece artemia veriyorum.fazla besindende kaynaklanabilir belki.
dostum kucuk bir yavru akvaryumu almani oneririm..hem karantina hemde yavruluk olarak kullanabilirsin..sevgiler
Selam Falco;
Karantina ve aynı zamanda yavru barındırmak için küçük bir akvaryum edinmelisin.Büyüğünün minyatürü şeklinde..
küçük akvaryumum var ama ben yaruları yavrulukta beslemeyi tercih ettim. dün balıkları yavruluğa koydum ama ölümler devam ediyor. dün itibariyle 4 adet snow um kaldı :( sanırım beslenemde bir hata var :( en büyük kaygım sarı prensesin ağzı dolu yakında yavruları olacak. aynı tradejiyi tekrar yaşamak istemiyorum .