Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
ilkini yanlış gönderdim!! arkadaşlar 120*60*50 boyutları da bi akvaryum yaptırmak istisem(cama cam) kaça mal olur bi bilgisi olan varmı acaba?
110-120 milyondan fazla verme 8 milim ve kayıtları atılmış olacak tabi kapağıda bu fiyata dahil değil bence.
8 milim yeterlimidir? kayıtları dedigin nedir? bu akvaryumu hazır fiyatıdır dimi işçiliği dahil.
8 milim kayıtlar atılınca yeterlidir kayıt cam suyun basıncı ile dısa esneyip patlamasın diye konulur evet işçilik dahil. tabi ben satıcı değilim ama zorda kalırsan bi arkadaş yapıyo söyleriz o fiyata yapar sanırım.
yardımcı olduğun için çoksağol nurettin dede!!! ileriki bi zaman da yaptırıcam şimdiden arastırma yapıyorum. çunki bide onun filtre derdi var. benim akvaryuma yeni dış filtre aldım baya masraf yaptm bu aralar.ama alıcağım zaman yardımcı olursan sevinirim!
atman ef4 bu akvaryumu kaldırabilirmi??
tabiki herzaman yardımcı olurum ef4 ün kaldırcağını düşünüyorum ama birde iç filtre koyarsan çok güzel olur bence...
karar verdiğimde haber veririm burdan . tekrardan çok sağol!
selam korki bence 1 cm den küçük yaptırma .deprem kuşağında yaşıyoruz .gece rahat uyursun.nurettin kayıtlardan kasıt kuşak demek istemiştir nede olsa yaşlı onun zamanında öle diyorlardı heralde... doğru sölemiş kuşak attırmalısın.bide f 4 ün yoksa alma onun yerine dolphin al.varsa kullan.fiyat aynı çıkar fark olmaz.110ytl civarı.