Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Sincap

Mesaj Ekle

size diyorum acıyın şu zavallılara lütfen okuyun!!! - 2.sayfa

arkadaslar sızınde bıldıgınız gıbı artık ınsanlar dıgada bulunan butun canlıları evde beslıyorlkar tarantular maymun bılmem ne vs...bunklar dogada yasrlar ısterlerkı tırmanacak agac olsun yıyece bol meyve olsun zaten kısacık omurlerı var acıyın sı mınıcık yureklı hayvancıklara eger sincabını satmak yada vermek ısteyen varsa ne olur dogaya salın agacların kusalrın yesıllıgın bol oldugu yerlere vermeyın kımseye cunku onlara en gısel ıyıulıyı bu sekılde yapmıs olursunuz evde hayvancıklara ne yapabılırler ben gecen gunlerde amcam sıncap almıs.besle dıye yazlıgımıza gıttıgımızde ormana bıraktım nolur sızde bole yapın ınsansanız su kucucuk canlara acıyın ya sordunuz mu kendı kendınıze mutlumu sımdı burda o kafeste yada kutuda.dogal ortamı kadar guzel olur mu ev neyse bana zaman ayırdıgınıs ıcın TESEKKURLER.bır kez daha dusunun mınık dostlarımızı LUTFEN!ben hayvanları cok sevıyorum ordegınden sıncabına kadar cok hayvan besledım atımda vardı ama hepsını dogaya salıdm tavsanıda daga bayıra ormana sırf mutlu yasasınlar dıye su anda 5 angora tavsanım 12 tavsanım benım arazım ıcınde ormanda yasıyolar en son bıraktıgım tavsanlar cogalıp 12 tane olmus yaban kazlarım ve ordeklerımde hersene goc ettıklerı ıcın buraya ugrayamıyorlar.:DHERKESE TESEKKUR EDERIM...!! OKUDUGUNUS ICIN

img

ca_su

19 yıl 4 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sakarmeke sen anlamak istedigin gibi anlamissin ben butun kucuk hayvanlar buyuklere yem oluyor derken alip onlari evde besleyelim demedim.sincap kucuk bi hayvan onu evde besleyip sonra salarsan yem olur anlaminda yazdim.gerci onu anlamayan bunuda anlamaz neyse burasi forum arkadaslar herkezin farkli dusunceleri vardir kimse buna gem vuramaz.iyiya iste sanada kal gelmis biraz eglendirmistir.

img

amaze

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ