Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
YAVRU SNOW
ARKADAŞLAR BENİM 1 HAFTALIK 13 ADET YAWRU SNOW UM VAR. ŞİMDİLİK AKVARYUMUN İÇİNE ASTIĞIM PET ŞİŞEDE DURUYOR. BU YAVRULARI NE ZAMAN SALABİLİRİM. YEM OLURLAR MI ? BU ARADA DİĞER ANNE SARI PRENSES DÜN YUMURTALARINI AĞZINA TOPLADI. DERECEYİ 28 E ÇIKARDIM. ALINMASI GEREKEN BAŞKA BİR ÖNLEM VAR MI? SAYGILAR
1 haftalik yavrular digerleri icin yem degil sadece cerez olurlar.sakin birakma.hatta 1-2 ay sonra bile boylarina gore birak.anneleri zaten korur ama cok balik varsa digerleri mutlaka saldirip yemeye calisacaklardir.anne agzindan biraktiktan sonra anneyi ayir.yada akvaryum icine kayalardan kovuklar yap.digerlerinin giremeyecegi pozisyonda konumlandirirsan yasama sanslarini artirmişs olursun..sevgiler.
sana tavsiyem o yavruları daha rahat olabilecekleri bir yere bırakmalısın bu mini bir akvaryum veya fonus olabilir...bir ay kadar geçince yavrularını salabilirsin ama diger balıklarının büyüklügüne baglı bu tabi ve salacagın akvaryumda kaçabilecekleri bir yerler olmalı..
sarı prensesine gelice heralde agzında yaklaşık 20 gün kuluçkayaptıgını söylemişik...balıgına uygun koşulları sagladıysan bir şeyler yapmana gerek yok...bu arada belki bir kaç arkadaş kusturma hakkında bir şeyler yazabilir unutmayın bu yöntem çok yanlış balıgı rahat bırakında yapması gerekeni o yapsın...hadi kolay gelsin dostum...
Saygılarımla,
Crano
AL BİR TANE DAHA SANA BÖYLE CEVAP LAZIM UKALA DANGALAK KLAVYE AKVARYUMCUSU SARI PRENSESLERDE KULUÇKA SÜRESİ 20 GÜN YAZIYOSUN 25 İLA 40 GÜN ARASIDIR TÜM OTORİTELERİN KABUL ETTİĞİ BİLDİĞİ SALAK!
Kullanicimiz Emektarİstanbullu , Uyeliginiz dondurulmustur. HepsiEvcil.com