Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
lepistesim çoook zayıfladı
slm arkadaşlar lepistesimin bi tanesi çok zayıfladı.kıl gibi kaldı hayvancık napcam bilmiyorum.Her çeşit yemle besliyorum.Vitamin mi katmam lazım acaba bi yardımcı olursanız çok sevinicem.teşekkürler.
lepistesin bir de bire zayıflama sı doğuma işaret olabilir ama yayaş yavaş zayıflamış ça iç paraziti var demektir discuslar için üretilen sarmısaklı yemler var deneye bilirsin
teşekkürler
yümeside salana sallana ise yakında ölecek emek tir iç parazit var balığında ve artık çok grç. unutmayın arkadaşlar erken teşhis hayat kurtarır.sen çok geç kalmışsın
eger balıgının karnı yapışmış derece kadar zayıf görünüyorsa bu iç organlardaki parazitlerden kaynaklanır ve bu hastalıgın bir çaresi yoktur...o yüzden balıklarınızın böyle hastalıklara yakalanmaması için her zaman bilçli yemlemeli(artıklar olmayacak şekilde) ve parazitlerin oluşmaması için suyunuzu gerekli kaliteye ulaştırmalısınızdır...eger bunu nasıl yapabilirsek diyorsan sana bu konuda yardımcı olurum!!!
Saygılarımla,
Crano
SENİNÜSTÜNDEKİ AKVARYUMSEVER CEVABINI VERMİŞ AYNI ŞEYLERİ NİYE YAZIYOSUNBALIKLAMA KURNAZ EVLADIM BENİM