Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Sabit Duran Balıklar!!!!!!!!!
slm benim lepistes yavrularum var son 2 günde hep sabit duruyorlar fazla yüzdüklerini görmedim ben hasta olduklarını düşünüyorum sizlerin fikirleri ne acaba? cevap yazarsanız sevinirim
biraz daha açıklayıcı bilgi lazım...mesela derilerinde bir problem varmı yada yem yemelerinde bir sorun vs...bana kalırsa akvaryumun sıcaklıgı düşük olabilir yani soguk su onların hareketini yavaşlatır...lepistesler için uygun sıcaklık 26-28 derecedeir..yazdıklarına karşılık fikrim bu..
Saygılarımla,
Crano
yüzmeyen yavru balıklalıklar da kesinlikle bi sorun vardır bunu unutma coranınun dediği gibi açıklayıcı bilgi ver balıklar kaç günlük özellikle kuyrukların da kısıklı varmı yem alıyorlarmı coranonun dediği gibi soğuksu balığın dolaşım sistemini yavaşlatır balıklar fazla yüzmez
şu nickimi dogru yazacakmısın? coranın
kusura bakma okundu ğu gibi yazıyordum sadece rahatsız olduysan crano al
cevaplarınız için teşekkürler balıklarım 3 aylıklar yemlerini hep aynı zamanda veriyorum su sıcaklığı ise 28 derece bide kuyruklarının arkasında siyahlık oluşuyo arkadaşım balıklar büyüyünce kuyrukalrının arkası siyahlaşır dedi sizin fikriniz ne? cevap için tekrar tşk