Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
arkadaşlar bu ürünlerin fiyatları nekadardır sizce(filtre) - 3.sayfa
dolphin c-500 atman EF1 3335 Has dış filtre 500 teşkür
ya kız arkadaşımın akvaryumunda suun dibinde duruyor lav taşları.Pasif şekilde bile suyun rengi hiç bulanmadı.O yüzden filtreye koymayı düşünmüştüm
Selam ;
Lav taşlarının akvaryum içinde aksesuar olarak kullanıldığını gördüm.Ama filtrede kullanıldığını görmedim durum şimdi anlaşıldı.
Sevgiler.
arkadaşlar.Bulduğum bu eheim filtre nasıldır sizce.Eheim olsun taştan olsunmu diyelim.Fiyatı nasıldır.Alacağım ama sizdende bir onay bekliyorum,hani güzel al,işe yarar diyinde bir başka nedenim olsun. 80x40x30 akvaryum şimdi bu makine 99 ytl.Diğer büyük motorlar 500ytlye kadar cıkıyor.Aralarında su çevirme debisinden başka öyle ahım şahım temizleme farkı oluyormu yoksa ebatlar büyüdüğü içinmi fiyat artışı var.1.soru daha önemli :)
çünkü atman gibi bir dış filtre 80 ytl iken iyi değilmi yani bu filtre?
for tank size up to 150l Pump output 300l/h Filter circulation 240l/h Delivery head 1,20 m Ws Filter volume 1l Power consumption 5 W Dimentiones approx. mm 110 x 290 5 watt gibi komik bir güç harcaması var zaten.150 litrelik akvaryumlara kadar yeter diye geçiyor.
hamso 99 milyona nerden buldun.yurt dışı fiatımı bu.?
hayır, öyle dolanıyordum izmirde,buldum.
Bende 15 yıllık bir eheim 2003 askı filtre vardı düşürüp köşesini kırdım onun için bugün internetten askı filtre bakındım ve kızdım.Eheim ın liberty tipi askı filtrelerinin en düşük modeli Almanyada 14.95 euro Amerikada 19 dolar ama Türkiye fiatı 70 milyon.Neredeyse 45 euroya geliyor.Bazen düşünüyorum hani gümrük birliği hani ab ye uyum.
Selam Hamso;
Bulduğun fiyata yazdığın özellikte ve markada olan filtreyi hemen al!..İzmir'deyim diyorsun.Nerde satılıyor İzmirde bu filtre?
Sevgiler.
eheım ve sera lav taşını biyolojik filtre malzemesi olarak satıyor...