Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

arkadaşlar bu ürünlerin fiyatları nekadardır sizce(filtre)

dolphin c-500 atman EF1 3335 Has dış filtre 500 teşkür

img

hamso

19 yıl 8 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

doplin 55-60 atman 70 has sakın girme derim 40-45 civarında dır

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam diamond,

Bu işten anlıyorsun dostum Thumbs UpPiyasada bu ürünlerin asgari satış fiyatlarını söylemişsin.500lt akvaryum için en kaliteli dış filtre ve fiyatını söylermisin..

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hamso kaç litrelik bir akvaryumun var bencede o markalara pek bakma sera,eheim kullan derim ben eheim2213 kullanıyorum mesela 250litre için bu diş motor çok sessiz ve çok iyi temizliyo fiyatı hepsiburada.com da 202ytl

selam Bu aralar yeni dış filtre için araştırma yapıyorum.Tetranın filtreleri cok ilgimi cekti fiyatı da cok uygun 150 litre falan icin olanı 110 ytl civarı ve içi dolu geliyor..

img

korki84

19 yıl 11 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

filtre seçimin de akvaryumununuz suyunu 3-veya 4 kere cevirmesine önem verin senin akvaryumun için 1600lt/saat filtre yeterli burda alabileceğinin en kalitesini alderim mesela doplinler 140 çiverında ama parana kıymak istersen ehein profosonel serisinden uygun olanı alderim bunlar da yine 600 yeva 700 arası

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hamso çokkk özür dilerim eheim 2213 142ytl gittik aletin fiyatını 100ytl arttırdık iyimi:)

korki84 o fiyata o filtre nerede satılıyor diamond senin verdiğin fiyatlarda tam kdvsiz fiyatları.İnternet üzerinden bulma şansım varmı o fiyata.Çünkü dükkan satıcılarını 2yıl boyunca aynı yerde garanti için bulamayabilirim.Hepsiburada.com 2 yıl garanti veriyor ürünlerine

img

hamso

19 yıl 8 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam ;

Fikrim değişti 1 Ton su çevirecek karma çiklit akvaryumu için dış filtre arıyorum  Shocked Oldu tam olsun.

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam hamso Benim dediğim yer istanbul avrupa yakasında bakırköyde.alıcak olursan ben sana yeri tarif ederim!

img

korki84

19 yıl 11 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ