Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
pirana aldım!!amaa!!sorun var!!
ya pırana aldım ama su kırmızı olnalardan yanı bıldıgıımmız yesıl ve korkunc goruntulu olnadan degıl.yanlıs aldıgım pıranalar akvaryumda yemlerı dısında herseyı yıyorlar.ya bılgısı olna varsa yardım etsın.artık yem vermıyorum yemıyorlar yanı et urunlerı vermekten baska carem kalmadı nababılrım.pıranalar yem degıl tavuk budu yıyorlar:P
piranhaların öncelikle pacu piranha mı yani otçul dediklerimmi yoksa etçil olanlar yani natterilermi büyük ihtimal balıkların geldiyerde protein ağırlıklı besliyorlardı ve doğal olarak şimdi diyer yemleri almazlar balıklarını ya çok güzel bir yemleme sürecine girmesin yada aşırıya kaçmamak şartıyla beslemeye devam edeceksin
Arkadaşım balıklarının natteri olma ihtimali zayıf çünkü gerçek natteri hem çok zor bulunur hemde pahallıdır bence de senin balıklar protein le beslenmeye alışmışlar bendede var 4 piranha 2 astronot haftada 2 kez canlı japon balığı veriorum diğer günler organik dip yemi veriorum bence sende bu şekilde bi düzen getir onlar yavaş yavaş da olsa alışırlar
Selam cocco ,
Normal pont,pul vs yem ver kaliteli olsun 2 gün aç bırak alışırlar.Piranhaların her türü açgözlüdür.Aç kalınca mutlaka yerler açlıktan önlerinde yiyebilecekleri yem olduğu halde yemeyipte ölmezler ...