Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

B E D A V A

Arkadaşlar daha öncede ilan vermiştim ama sanırım bu sitenin ruhu gitmiş.Şimdi artık desemki bedava yine ilgilenen olmıyacak sanırım.Eşim rahatsız olduğu için temmuzda 2, yılını dolduracak olan dükkanımı devrediyorum.kesinlikle bölgedeki en iyi birkaç akvaryumcu-kuşcudan biridir.Oturmuş işi gücü müşterisi olup ayda 4-5 civarda işi vardır.ödeme konusunda karşılıklı görüşülüp rakam taksitlenebilir.7,5 milyar olup içinde 4-5 milyarlık malı ve balığı en azda 10 milyarlık demirbaşı vardır.kelepir yani kaçırmayın.alan kişi duacı olur(Pendikte pasaj içinde 3 dükkan yanyana ve sağlam sirkülasyonu olan bir yer.pasaj içi olması dezavantaj değil zaten pendikte cadde üstü 10-15 m2 dükkanlar bile 2-3 milyar kira ve boşhalleri bile deli hava parası o yüzden akvaryumculara gelmez yani zaten boş yer falanda yok uçmuş piyasalar .alt katım kalorifer dairesi o yüzden elektrik parası çok az gelir eşimin rahatsızlığı bunaltmasa devretmeyi asla düşünmüyordum ama hastalık-ölüm ne zaman gelir belli değil)) 0536 491 3474-0216 354 95 83

img

metinakin

19 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm metin bey sizinle daha öncede konuşmuştuk. eğer dükyanı tamamen dağıtmayı düşünürsenüz akvaryumlarınıza ve balıklarınıza talibim aklınızda olsun.ankara

img

non_2612

20 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ