Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

form içerigi

Özellikle dikkat ettim bazı insan lar yanlışlıkla yazacakları konuları yanlış yere yaza biliyor sizler de bu yapılan hatayı kısa bi süre içinde uygun yerlere çek seniz iy olmazzmıı? ne dersiniz.

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala cevap yokmu?

img

diamond

ÖZEL MESAJ

Evet çok haklısın diamond.Form üzerinde birçok şey yapılmalı. Forumda yazan arkadaşlar birçok kelime hatası kısaltma vb. şeyleri çok yapıyorlar ben bunlara karşıyım çünkü yanlış kelimelerin kullanılmasından ve kısaltmalardan dolayı birçok yazıdan birşey anlaşılmıyor.özellikle balık isimlerini düzgün yazmaya çalışmalıyız ve latince isimlerini belirtmemizin herkes için iyi olacağını düşünüyorum.Birde nicklerin altında kişilerin o an online veya offline olduklarını belirten bir ibare ve ufak bir resim veya simge olsa hiç fena olmazdı diye düşünüyorum. Saygılarımla.

img

fasteagle58

19 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Burda özellikle bu Başlık altında toplanıp sorunlarımızı paylaşıp siteyi daha güleştirmek adına formu bilgi yönünden daha zengin etmek adına sorunları birer yazalım ve site yöneticilerinden yapılması istiyelim derim umarım anlayışlı olurlar

img

diamond

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar diamond arkadaşımızın başlattığı form içeriği ile ilgili fikirleriniz yokmu? Form içeriğinden herhalde hepiniz memnunsunuz? Yada yanlış , yarım yazılan bilgilerden.

img

fasteagle58

19 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence formun içeriğinden ziyade buraya yazanların karakteristik içeriği tartışılmalı hala belli kişiler aynı hatalarda ısrar ediyor.Sanırım özel hayatlarındaki başarısızlıklarını burada bastırmaya çalışıyorlar.ve ilginçtir uyarı aldıkları halde köpek gibi didişmeye devam ediyorlar.Kardeşim ben burda bu memlekette ciklit üzerine türkçe kaynak aradım ve bulamadım ( ayhan çörek i saymıyorum) bu kadar işin uzmanı arkadaşlar kendilerine güveniyorlarsa kitabını yazsınlar ben ad konigs in kitabını türkçeye çevirtmek için uğraşıyorum.Yazsınlar ki takttir edelim okuyalım. Burada birşey sordum kimseden tık yokkk. Aynı hatayi 2 defa tekrar layan aptaldır. isteyen üzerine alınsın isteyen de alınmasın. ok..Saygılar..

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ