Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
form içerigi
Özellikle dikkat ettim bazı insan lar yanlışlıkla yazacakları konuları yanlış yere yaza biliyor sizler de bu yapılan hatayı kısa bi süre içinde uygun yerlere çek seniz iy olmazzmıı? ne dersiniz.
hala cevap yokmu?
Evet çok haklısın diamond.Form üzerinde birçok şey yapılmalı. Forumda yazan arkadaşlar birçok kelime hatası kısaltma vb. şeyleri çok yapıyorlar ben bunlara karşıyım çünkü yanlış kelimelerin kullanılmasından ve kısaltmalardan dolayı birçok yazıdan birşey anlaşılmıyor.özellikle balık isimlerini düzgün yazmaya çalışmalıyız ve latince isimlerini belirtmemizin herkes için iyi olacağını düşünüyorum.Birde nicklerin altında kişilerin o an online veya offline olduklarını belirten bir ibare ve ufak bir resim veya simge olsa hiç fena olmazdı diye düşünüyorum. Saygılarımla.
Burda özellikle bu Başlık altında toplanıp sorunlarımızı paylaşıp siteyi daha güleştirmek adına formu bilgi yönünden daha zengin etmek adına sorunları birer yazalım ve site yöneticilerinden yapılması istiyelim derim umarım anlayışlı olurlar
Arkadaşlar diamond arkadaşımızın başlattığı form içeriği ile ilgili fikirleriniz yokmu? Form içeriğinden herhalde hepiniz memnunsunuz? Yada yanlış , yarım yazılan bilgilerden.
bence formun içeriğinden ziyade buraya yazanların karakteristik içeriği tartışılmalı hala belli kişiler aynı hatalarda ısrar ediyor.Sanırım özel hayatlarındaki başarısızlıklarını burada bastırmaya çalışıyorlar.ve ilginçtir uyarı aldıkları halde köpek gibi didişmeye devam ediyorlar.Kardeşim ben burda bu memlekette ciklit üzerine türkçe kaynak aradım ve bulamadım ( ayhan çörek i saymıyorum) bu kadar işin uzmanı arkadaşlar kendilerine güveniyorlarsa kitabını yazsınlar ben ad konigs in kitabını türkçeye çevirtmek için uğraşıyorum.Yazsınlar ki takttir edelim okuyalım. Burada birşey sordum kimseden tık yokkk. Aynı hatayi 2 defa tekrar layan aptaldır. isteyen üzerine alınsın isteyen de alınmasın. ok..Saygılar..