Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

Dili tamemen Çözülmüş aşırı derecede geveze Kırmızı Kuyruk Jako Piyer.RESİMLİ.

Dili tamemen Çözülmüş(100 ün üzerinde konuştugu söylenen) aşırı derecede geveze Kırmızı Kuyruk Jako Piyer...50 nin üzerinde kelime konuştuğu bizzat duyulmuştur çok hazır cevap utanması,sıkılması olmadan her yerde her ortamda konuşabilen henüz 3 yaşını yeni bitirmiş kendini kedi köpek gibi sevdiren Kırmızı Kuyruk Jako Piyer...En Büyük Slogani Şampiyon FenerBahçe'dir..PAPAĞANİN DEDİĞİMİZ GİBİ ÇIKMAMASI HALİNDE GERİ İADE ALMA GARANTİSİ VERİYORUZ...Emin olun bu derece net  konuşan bir papagan ile çok az karşılaşmışınızdır..Papagan almayı düşünenler bence hiç kaçırmayın derim bu papagan gibisi 10 yılda bir kere ancak yetişir..Fiyatı: 1.250 YTL'dir..Ciddi alicilar ile görüşülür...

img

arkinkuscenneti

19 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar kuş tarafımdan satın alınmıştır Arkın Kuş Cenneti sahibi Erkan Arkın kardeşime ve müessesine huzurlarınızda çok teşekkür etmek istiyorum Allah hayırlı kazançlar bol rızıklar nasip etsin.Kuşu beyanına güvenerek hayatımda hiç yapmadığım ve yapamayacağımı düşündüğüm bi şekilde görmeden alarak bir ilki gerçekleştirdim ve çok mutlu oldum.

saygılarımla  Can  BARLAS                  İSTANBUL

img

bbduas

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sn: can barlas merhaba bende istanbulda yaşayan hayvan meraklısı olan ve sizler gibi papağanlara ayrı bir ilgisi olan biriyim ...almış olduğunuz papağanı ben alacaktım çünkü verilen bilgiler ve resimler papağanın 4/4 lük olduğunu gösteriyordu ama sizinde yazdığınız gibi cesaret edemedim ama inanın bugün tam almak için arayacaktım ve siteden telefonunu almak için siteye girdim ve sizin teşekkürünüzle karşılaştım ... açıkçası papağanın siz harici ( bi kaç kişi daha var ) başka biri almış olsaydı çok üzülecektim ama sizin aldığınıza çok sevindim çünkü ben sizi daha önceden de tanıyorum galiba cabbar adında bir macaw ınız vardı birde kakadu ve jako nuz vardı bir atölyede besliyordunuz hatta ben o zamanlarda da sizi tebrik etmiştim çünkü sizde geleceğimi görüyorum ... yerim ve durumum biraz daha iyi olsun bende sizin gibi birden fazla papağan besleyip onlar hakkında daha çok bilgi sahibi olmak isterim... gercekten papağanı sizin almanıza çok sevindim ... güle güle besleyin ... hatta sizi ileride yeriniz de de ziyaret etmek isterim ... bu arada sayın arkın huzur kuş cennetine de tekrar teşekkürler bizlere böyle güzel ve sağlıklı kuşlar gösterip satışını sundukları için ...

img

canluqa01

19 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sn canluqa01 herşey kısmet işi allah gönlünüze göre versin bu kuşu ilan saatinin sabahı görüşmeye başlayarak aldım ve sağolsunlar akşam otobüsüyle gönderdiler ve pazar günü öğlen ist. geldi inanın her papağan severin sahip olmak isteyeceği gerçekten nadide bi örnek antakya- ist. yolculuğunu yapmış olmasına rağmen alıp arabama koyar koymaz konuşmaya başladı bugün ptesi ve ben papağanı izlemeye ve dinlemeye devam ediyorum çünki her an farklı şeyler söyleyip sürekli bizi şaşırtmaya devam ediyo Arkın Kuş Cenneti sahibi Erkan kardeşimin huzurunda bu kuşu yetiştiren üstada sonsuz saygılar ve sevgiler ileterek onun anısına PİERRE olan adını (hem kendiside çok sık söylüyo) değiştirmeyerek bu kuşun bu adla anılmasını vede tanınmasını sağlayarak uzun yıllar ailemizin içinde sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmemizi yüce mevladan diler her papağan severin en az bu özellikte papağan sahibi olmasını temenni ederim.  (Bu arada Sn canluqa01 papağanlarımızı sayarken HAKAN'ı {blue fronted amazon papağanı} nasıl unuttuk .) Sizleri üzmemek için satın aldım zaten sn.canluqa01

saygı ve sevgilerimle  Can  BARLAS

img

bbduas

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Canim Abim Bu papağani senin aldığına ne kadar sevindim anlatamam ALLAH nazardan saklasın çok yakışıklı ve temiz bir papağan sahibi oldunuz..İnanın size ve sizi yetiştirip bu günlere getiren ailenize çok imreniyorum papağanları bu derece seven ve ilğilenen bir insan artık çevrisindeki insanları nasıl sever diye çok düşünüyorum..Ticaret gelip geçici ama dosluklar bakidir.Dosluğumuzun baki olması temennisi ile...Size ve Ailenize yeni jakonuz piyer ve diğer tüm papağanlarınız ile hayırlı ve uzun ömürler dilerim...Sizlerin yüzünü güldürebilğimiz için inanın ne kadar mutlu olduğumuzu anlatamam bu dünyanın en büyük mutluluğu olsa gerek...Hepinize Tüm site sakinleri huzurunda tekrar hayırlı olsun der Saygılarımı sunarım...

ARKIN HUZUR KUŞ CENNETİ - ERKAN ARKIN

img

arkinkuscenneti

19 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ