Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

ACİL YARDIM !!!

AZ ÖNCE SNOW VE SARI PRENSES LERİN AĞIZLARINDA YAVRULAR GÖRDÜM. AKVARYUMUMDA TROPHEUS YUNUS VE FRONTOZALARIMDA VAR. BALIKLARIN YAŞAYABİLMESİ İÇİN NE YAPABİLİRİM.? BİLGİ VE TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM. TŞK LER...

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aslına bakarsan yavruları görmüşsen yakın bir zamanda balık atar yapacağın iki şey var şimdilik senin içinde en güven lisi bu olacak diğer balıkları al balığın atması bekle atar atmaz ayırırsın kesinlikle yavruları bıraktığın su akvaryumda ki suyun aynısı olamalı gerek kimyası gerek ısısı değişik bir suya bırakırsan yavrular öle bilirbuna dikkat et ikinci yol olarak küçük bir akvaryum alıp balıkların akvaryum suyunda doldur eğer balık kusturmayı biliyosan dişiyi karanlıkta tut ve kustur ama anlaşılan tecrübesizsin bunu yapma balığı akşam yakala akvaryumcuya götür kustursun yakalar ken dikkat et korutursan balık atar diğer balıklar canlı yem niyetine yerler.ilk yazdığımı dene

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ağzında yavru olan snow sarı prensesi ayrı akvaryuma aldım. snow yavruları bıraktı 12 tane yavru var annelerini tekrar büyük akvaryuma koydum. sarı hala ağzında tutuyor.büyük akvaryumumda yeterince fazla balık var :( bu yavruları ne yapacağım ben .bunları nasıl beslemeliyim ???

img

falco

ÖZEL MESAJ

diğer balıkları akvaryuma alman daha iy olurdu zaten balık dediğine göre yavruları atmış ısı değişimi yaştmamışsındır umarın diğer akvaryuma atarken eğer ısı farkı yaşatmışsan hastalığı çok tan kapmışlardır neyse olan olmuş bikere balıkların durumu nedir karınlarının altında ki yumurta sarılarını tüketmişlermi normal yüze biliyorlarmı ayrıca akvaryumun üzerine bir ışık koy balıkları dikkatli izle beyaz benek görüyormusun cevaplarını bekliyorum

img

diamond

ÖZEL MESAJ

diğer balıkları akvaryuma alamazdım . 30 lt lik akvaryuma 81 balık nasıl sığacak? ısı değişimine dikkat ettim. suyu eski akvaryumdan koydum.1 ısıtıcı taktım ısı 26 derecede sabit. yandan floresan sürekli ışık veriyor. balıklar sağlıklı görünüyor. özel yem aldım yiyorlar.bahsettiğiniz sarılık yok beyaz benek yok.sarı prenses hala ağzı dolu dolanıyor :)

img

falco

ÖZEL MESAJ

güzel o zaman balıklar toz yem alabilirler ama balığın akvaryum da ağzına yavruyu hangi gün almışsa dikkat et ve bir yere not al ağızda tutacağı süreyi bilmen gerek

img

diamond

ÖZEL MESAJ