Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Köpek arayan herkes okusun lütfen

Ben bir ay önce çocuklarımın isteği üzerine bu siteden bir golden retriever aramaya başladım.Bana mesaj atanlardan biride Bulgaristandan Snejana Hanımdı.Önceleri pek ciddiye almadım ama türkiyeden verdiği referans telefonları ile işini doğru yaptığını düşünmeye başladım ve bir köpek siparişi verdim bir süre geçtikten sonra bana getirebileceğini söylediği köpeğin resimlerini yolladı,uygun bularak hemen sipariş verdim,iki gün sonraya randevulaştık ve özel arabasıyla köpeğimi getirerek istanbulda bana teslim etti ve aynı gün bulgaristana döndü.Getirdiği köpeğin SERTİFİKASI,AVRUPA BİRLİĞİ RESMİ KİMLİK KARTI ve YAPILAN AŞILARINA AİT BİLGİLERİ içeren tüm evrakları mevcuttu hatta kimlik kartının seri numarası köpeğin bacağının içine dövmelenmişti.Bunları görünce çok şaşırdım ve en doğru işi yaptığımı anladım.Çünkü köpek ararken her kes birşeyler söylüyordu ama söylenilenler hep bu adamı nasıl kandırıp kazıklarız türünden konuşmalardı bir köpek için bana pet shoplarda verilen fiyat 300 YTL ile 750$ arasındaydı fiyat aralığının genişliği bile beni kuşkulandıran bir unsurdu.Ben 500 Euro verdim ve en doğru işi yaptım.Uzun sözün kısası istediğim özelliklerde gerçekten gelir gelmez ailemizden biri olan bir dost almış oldum bunun için SNEJANA hanıma teşekkür ediyorum ve ona çamur atmaya çalışan herkesi kınıyorum.Bu yazıyı yazmak istememin nedeni de bu tür insanlardır evet o bir yabancı fakat hepimizden dürüst ve işini çok iyi biliyor. Gerçekten iyi bir köpek almak isteyenler varsa ona danışsınlar pişman olmazlar...

img

dennysoo

19 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cok tesekkur ediyorum ! Cok sey degil , sadece isime duzgun yapiyorum ! Saygilarimla ! Snejana hanim Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

bence de herkesin tesekkür etmesi gereken bir durum.sjene hanım gercekten haketmişsiniz işlerinizde basarılar dilerim

img

aldoğan

19 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hizmet Gerçekten Kaliteli Ama Fiyat Çok pahalı Bence... Aynı özellikteki Secereli aşılı yawrular Ülkemizdeki çiftliklerde 200$ 600$ arasında değişiyor.

img

onzier

19 yıl 3 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ