Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

alman kurdu arıyorum

merhaba arkadaşlar.. behçeli evimizde bakacağımız bir alman çoban köpeği almak istiyoruz.. daha önce de bir alman çoban köpeğim oldu fakat ayrılmak zorunda kaldım.. şimdi onun yerine bir erkek yavru istiyorum.. severeli olması gibi bir koşulum yok ama ırkının fiziksel özelliklerini tamamen taşıyor olmalı... 250ytl civarında vereceğim... daha fazlasını veremem.. lütfen ciddi olanlar arasın.. şimdiden teşekkürler tel:0544 641 24 94

img

duyguendm

19 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Elimde 3 aylik erkek Alman kurt yavrusu var. Secereli - dovme var , saglikli - tum asilari yapildi. Fiyati 500 euro tum evraklar birlikte Istanbula temin ediyorum. Resimleri mevcut. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

teşekkür ederim ama 500euro benim için gerçekten fazla.. yine de teşekkürler

img

duyguendm

19 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim elimde bi tane var safkan alman kurdu düşük belli bakımlı boylu süper bi erkek yavru istediğin fiyata verebilirim ama köpegim 1 yasında yalnız uyumlu bir köpek asla saldırgan degil ve uysal iligilenirsen [email protected]

img

börte

19 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavru yazmışım kusra bakma köpegim 1 yasında ama sakin bi köpek ha bu arada köpegim muglada

img

börte

19 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kliniğimizde 3.5 aylık alman kurdu yavruları var düşük bel ve safkandır 100ytl karşılığında veriyoruz tüm aşıları yapılmıştır.yanlız yavrular dişi kliniğimize gelip bizzat görebilirsin.ulaşmak için tel : 0542 799 22 10

SELAM BEN E RCAN BNDE 17 ARALIKDA DOGMUS YAVRULAR VAR E MALIM POLİSERCANTRQHOTMAİL.COM TELIM 0 542 252 22 88

[email protected] e malım e maıl atarmısınız hangı ıldesınız s emt hangısı acaba