Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

ne yapabilirim

merhaba benim 2 tane japon balığım var ama biri diğerini kovalıyo ve yem bile yiyemiyo bu günlük o kovalayan cadıyı ayırdım büyük bi bardağın içine koydum... ne yapabilirm arkadaşlar diğeri açlıktan ölecek hiç yiyemiyo akıl verin bana....

img

minikkk

19 yıl 6 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selamlar..zaten ayirarak en iyi seyi yapmissin.diyeceksinki nereye kadar bardakta yasayacak???...baliklardan birinin direnci dustugunde digerleri icin cazip hale gelir.malum atasozu var buyuk balik kucugu(yada guclu gucsuzu...) yer...yem yememe konusuna gelince yem degisikligi yaptin mi?? bu cok onemli yada yapmadiysan asirimi yemleme yapiyosun.cunku japonlar surekli yer ve buna bagli rahatszliklar ortaya cikar..bir kac gun ac birak hic yem verme.suya birkac damla(cok koyma sakın) bebe vitaminlerinden damalat ve suyu her gun degistir(bardaktaki).vitamin olarak sanasol kullanabilirsin.bir dene bakalim ise yarayacakmi??.sevgiler

img

hekim_mert

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

diğer balık yem yiyemiyodu ama nedeni onu kovalayandı ayırdım ya şimdi ben onları rahat rahat yiyiyo dolaşıyo ikisi birlikteyken siyah (kovalanan) balık hep altlarda duryodu yukarı yem yemeye çıktığında turuncu (kovalayan) balık kovalayıp kaçırıyodu.. balıkçı yem olarak küçük yuvarlak kırmızı ve yeşil renkli yem verdi vitaminli bunlar dedi diğer kurt gibiler yavan ekmek gibi bişi dedi ... bide ben bu balıkları ne zaman yanyana koycam...

img

minikkk

ÖZEL MESAJ

su an koyabilirsin hiç bir problem olmaz bu kovalamanın kimseye bir zararı yok..hayatım boyunca birjaponun başka bir japona zarar verdigini görmedim..büyüklük farkları fazla degilse tabii..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hayır fark çok yok artık koydum yanyana kovalamıyo gibime geldi ama bi süre daa izlicem herkese teşekkürler...

img

minikkk

ÖZEL MESAJ

ozellikle kuyruklarina bak..hasar varsa kotu.yoksa iyi..

img

hekim_mert

ÖZEL MESAJ

ya benim bu siyah (kovalanan) balığımın kuruğunda yırtık var ve hala kovalanmakta sinir oluyorum yaa napçam beeen...?

img

minikkk

ÖZEL MESAJ

Selam minikkk ,

Bir an önce kendine bir akvaryum edin..(Boyutları ölçüsünde tam donanımlı..Bu her türlü balığın yaşaması için gerekli olan olmazsa olmaz..Bardak içinde balık sadece acı çeker !!!)Ayrıca bebek vitamininin balığa hiç bir yararı yoktur zararı vardır her söyleneni yapma araştır ve tecrübeli kişilerle bilgi paylaşımında bulun Doctor:))) 

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

saol arkadaşımda balıklar zaten fanusta bende bardakta balık bakacak diilim......

img

minikkk

ÖZEL MESAJ

ha bardak ha fanus benim icin ikiside aynidir vede baliklar icin iskencedir diye dusunuyorum..benim fikrim kimse kizmasin

img

hekim_mert

ÖZEL MESAJ