Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

OKU PİŞMAN OLMAA ;))))

SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE İSTANBULDA YAŞAYANLAR.... PAZAR GÜNÜ BAZI HAYVAN BARINAKLARINI ZİYARETE GİDİORUZZZ GEÇEN PAZAR 10 KİŞİYDİK NETTEN TANIŞTIĞIMIZ KİŞİLERLE GİTTİK ÇOKKK GÜZEL GEÇTİİİİİ GELMEK İSTEYENLER VARMI ÇOK GÜZEL GEÇİOOO HATTA BİZ FAN KULÜP KURCAZZZ FAZLA PARADA GİTMİYOR HEM EĞLENİOSUNUZ HATTA EMİN OLUN ÇOOOKKKKK CİNS KÖPEKLER VAR SAHİPLENE BİLİOSUNUZDA.KADIKÖY İSKELEDE BULUŞCAZ MSN ADRESİM ANELKA_3434@HOTMAİL.COM GERÇEKTEN HAYVAN SEVERSENİZ KAÇIRMAYIN BU FIRSATI SAAT BELLİ DEĞİL HENÜZ MSNE GELİN SÖLİCEM OK.KALABALIK OLURSAK BİDAKİ HAFTALAR ARABADA TUTABİLİRİZ NE KADAR ÇOK OLURSAK OKADAR İ OLURRR.EMİNİMKİ BU SİTEDEKİ HAYVAN SEVER DOSTLAR GELECEKLERDİR.

selam düşünceniz çokgüzel ben bir şeyi merak ettim barınakları yanlızca geziyormusunuz yoksa gönüllü olarak oradaki hayvanseverlere destek ve yardımınız oluyormu?gezmenizin oradaki küçük dostlarımıza ne gibi faydaları oluyor?sakın yanlış anlamayın sizi destekliyorum ancak bu gezilerin bir amacı olması gerektigini düşünüyorum bu sorularıda merakımdan soruyorum hoşcakalın.

img

sinbar

19 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilgin için teşekkürler sinbar.oraya elimiz boş gitmioruz bildiğiniz makarna varya onlardsan alioruz paketi 500 kurş 10 ...15paket alioruz 1...2 koli süt alioruz orda eksik olabilecek temizlik malzemesi flen götürüoruz.sevgimizi verioruz ordaki yavrulara... çalışan kişilere destek oluoruz yardım edioruz biliosunuz barınaklara belediyelerden yardım yok tamamen bağışlarla ayakta duruolar ne kadar çok olursak okadar iyi yani [email protected] msn adresi düzenleyen arkadaşın haftada bi gidilio sen neden gelmeyesin ki? beklioruz ok. amacımız hayvanlara yardım etmek netten sahte hayvan severliğimizi göstermioruz eğer hayvan seversen böyle yardım et (anlayana) ok pay payyyy