Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

ARKIN HUZUR KUŞ CENNETİ (30.YILIMIZ)-KANARYA Sezonunu Açmış Bulunmaktayız Buyrun Resimler.(50 RESİM) - 6.sayfa

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

img

arkinkuscenneti

19 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Herkese selamlar, Arkın kuş cennetini tanımam ama, Bekuya nickli arkadaştan bir adet saka melezi satın aldığımdan kendisi ile tanıştık.Bana verdiği kuş söylediği gibi ötümüne kesinlikle kanarya karıştırmayan ve temiz bir şekilde saka öten bir kuş çıktı. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Ve gördüğüm kadarı ile de öyle durup dururken kimseyi karalayacak bir arkadaş değil. Bu söylediklerim Arkın kuş cenneti kötü satıcıdır anlamına da gelmez, dediğim gibi kendileri ile alışverişim olmamıştır ve tanımam. Sonuçta ortada memnun kalınmayan bir alışveriş varsa, satıcı malı geri alıp ödemeyi iade eder, sorun da çözülür.Ama kuşlar yerinde görülüp alınmış olsa idi, Bekuya`nın iade istemi yersiz olurdu. Ben saka melezini Bekuya`dan aldığımda bu şartla aldım ve eminim ki; memnun kalmasaydım paramı iade ederdi. Ama şahsen ben görüp dinlemeden, hatta satıcının tutumu içime sinmeden, fiyatı çok da uygun olsa kuş satın almam. Herkese iyi bayramlar dilerim.

img

haykol

19 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

acıkcası artık bu konular kapansın.sureklı polemık,sureklı polemık.bence bu tartısmaların,bırılerını karalamanın hıc anlamı yok.heralde arkın kus cenneti burada rekalm yaptıgı ıcın gunah kecısı oldu.genellıkle kendılerını hedef alan sozler var.neden baska ılan veren firmalar hedef alınmıyoda herkez arkına yuklenıyo. bunun ıcınde neler yatıyor...

ARKADAŞLAR FARKINDA OLMADIĞINIZ BİR KONU VAR BURDAKİ KUŞLARIN ÇOĞU SIRA KUŞU. YORK AMA YARIŞMALIK DERECELİK DEĞİL. BORDERLERDE AYNI ŞAKİLDE. UNUTMAYIN İYİ KUŞ İYİ PARA. BU KUŞLARINDA ALTINDAN YARIŞMALIK BİR YAVRU ÇIKMAZ. SİZLER KANARYA MERAKLILARI NEDEN HER İLDE DÜZENLENEN KANARYA GÜZELLİK YARIŞMALARINI TAKİP EDİP GÖREREK BEĞENEREK VE PAZARLIK EDEREK ALMIYORSUNUZÇ SONRADA BÖYLE POLEMİĞE GİRMEZSİNİZ. BİRDE KUŞLAR HATAYDAN GELİYOR YANİ SURİYE VE GÜNEYDEN ORANIN İKLİMİ TÜRKİYEDE YOK KUŞLAR UYUM SAĞLAMAYABİLİR.

img

tbek98

20 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar herkes kendi tarafında haklı olabilir ancak şu da bilinmeli ki eğer ticaretini yapan birinden kuş alıyorsanız 2 defa hatta daha fazla düşünün de alın. Irk konusunda bilgisizseniz bilen birilerine danışın. Ben de herkes gibi eskiden çok kazık yedik. Şİmdi akıllandık. Lütfen kimse bilmediği, tanınmayan insanlardan, mümkünse görmeden kuş almasın. Önce araştırın kuşların ırklarını ve standartlarını ve iyi kuş edinebilceğiniz insanları sonra alın. Kimse aldanmak, aldatılmak istemez, maddi kayıp işin içine girerse hobi olmaktan çıkar. Saygılarımla...

img

ozerdemg

21 yıl 5 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ